arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 9 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar AOC monitörümde OverDrive diye bir ayar keşfettim. Bu ayar tam olarak ne işe yarıyor? 3 Farklı seçenek var zayıf, ortalama, güçlü.
Arkadaşlar AOC monitörümde OverDrive diye bir ayar keşfettim. Bu ayar tam olarak ne işe yarıyor? 3 Farklı seçenek var zayıf, ortalama, güçlü.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 9 Eylül 2020 #2 Bu kaynak sana yardımcı olacaktır olayı anlaman hakkında. Özetlemek gerekirse ghosting önlemeye yardımcı oluyor monitörlerde. LCD Monitörlerdeki Overdrive Özelliği Hakkında Bilmeniz Gerekenler - Technopat LCD monitörlerde yer alan overdrive özelliğinin ne amaçla kullanıldığını ve bu özelliğin olumsuz etkilerini de bu yazımızda bulabilirsiniz. Overdrive www.technopat.net .
Bu kaynak sana yardımcı olacaktır olayı anlaman hakkında. Özetlemek gerekirse ghosting önlemeye yardımcı oluyor monitörlerde. LCD Monitörlerdeki Overdrive Özelliği Hakkında Bilmeniz Gerekenler - Technopat LCD monitörlerde yer alan overdrive özelliğinin ne amaçla kullanıldığını ve bu özelliğin olumsuz etkilerini de bu yazımızda bulabilirsiniz. Overdrive www.technopat.net .
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #3 Hocam, bu fonksiyon görüntü iyileştirme için kullanılır. Biraz daha voltaj vererek ghosting olayını azaltır.
Hocam, bu fonksiyon görüntü iyileştirme için kullanılır. Biraz daha voltaj vererek ghosting olayını azaltır.
arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 9 Eylül 2020 #4 ViooYa dedi: Bu kaynak sana yardımcı olacaktır olayı anlaman hakkında. Özetlemek gerekirse ghosting önlemeye yardımcı oluyor monitörlerde. LCD Monitörlerdeki Overdrive Özelliği Hakkında Bilmeniz Gerekenler - Technopat LCD monitörlerde yer alan overdrive özelliğinin ne amaçla kullanıldığını ve bu özelliğin olumsuz etkilerini de bu yazımızda bulabilirsiniz. Overdrive www.technopat.net . Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
ViooYa dedi: Bu kaynak sana yardımcı olacaktır olayı anlaman hakkında. Özetlemek gerekirse ghosting önlemeye yardımcı oluyor monitörlerde. LCD Monitörlerdeki Overdrive Özelliği Hakkında Bilmeniz Gerekenler - Technopat LCD monitörlerde yer alan overdrive özelliğinin ne amaçla kullanıldığını ve bu özelliğin olumsuz etkilerini de bu yazımızda bulabilirsiniz. Overdrive www.technopat.net . Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.111 Makaleler 4 Çözümler 18 9 Eylül 2020 #5 Bende de AOC var. Nerede bu ayar?
arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 9 Eylül 2020 #6 359149 dedi: Bende de AOC var. Nerede bu ayar? Genişletmek için tıkla... Benimkisi parlaklık kısmında. arcaozen dedi: Benimkisi parlaklık kısmında. Genişletmek için tıkla... Parlaklık kısmına geldiğinde sağ altta yer alıyorum benim OverDrive ayarı. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2023
359149 dedi: Bende de AOC var. Nerede bu ayar? Genişletmek için tıkla... Benimkisi parlaklık kısmında. arcaozen dedi: Benimkisi parlaklık kısmında. Genişletmek için tıkla... Parlaklık kısmına geldiğinde sağ altta yer alıyorum benim OverDrive ayarı.
C carlosgardel00 Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #7 Yener K. dedi: Hocam, bu fonksiyon görüntü iyileştirme için kullanılır. Biraz daha voltaj vererek ghosting olayını azaltır. Genişletmek için tıkla... Merhaba eski bir konuya denk geldim bu ayari peki güçlü olarak mı değiştirmemiz gerekiyor?
Yener K. dedi: Hocam, bu fonksiyon görüntü iyileştirme için kullanılır. Biraz daha voltaj vererek ghosting olayını azaltır. Genişletmek için tıkla... Merhaba eski bir konuya denk geldim bu ayari peki güçlü olarak mı değiştirmemiz gerekiyor?