Şu an çok sinirliyim. AOC G2460PF kullanıcısıyım. Monitörümde bir sorun oluştu. Bu sorunla ilgili konu açmıştım. Konu linki: Monitörde Beyaz Çizgi Var Olayı çok kısa anlatacağım. Bu sorun bulutlanma olarak adlandırılıyor. Vatan Bilgisayar üzerinden satın aldım bu ürünü. Bir yıllık kullanımdan...
Arkadaşlar öncelikler herkese selamlar, Bu konuyu bilgi vermek amacıyla açıyorum ki herkesin bilgisi olsun. 07.05.2020 tarihinde AOC C24G1 Gaming monitörümü garanti firması olan TecPro'ya gönderdim. Firma hakkında internet adreslerinde çalışanlarıyla alakalı olsun ilgilenmemeleri vb. bir sürü...
Forumdaki başka arkadaşların memnuniyetsizlikleri
"AOC almanı gram önermem. Türkiye'deki garanti işlerini yapan firmaları berbat ötesi. İşleri o kadar yavaş yapıyorlar ki bıktırıyorlar. Ben 24G2uBK modelini almıştım; ışık sızmaları, ölü piksellerden dolayı iade ettim (bir tanesinin ekranında 2 tane çizgi belirdi). Elden aldım 1-2 kere garantiye gitti monitör ve garanti süreleri o kadar uzun ki 2-3 ay kadar PCsiz kaldım. Onun üzerine en son başka bir monitör yolladılar, güya daha iyi modeliymiş, yolladıkları monitörde aşırı ghosting problemi var. Bunu da 2 kere garantiye yolladım, 2'sinde de çözümsüz geldi."
Daha önce forumda paylaştığım mesaj. Özellikle daha önce iade edilmiş, sorunlu modelleri ellerinden çıkarmak için yolladıkları düşünüyorum. AOC'un Türkiye'deki firması TecPro, berbat ötesi bir firma.
Bu arada Ghosting problemi olan monitörü tekrardan yolladım, bana düzeltemeyeceklerini ve monitörün perte çıktığını söylediler. 2100TL gibi şaka bir fiyat ödemesi yapacaklarını söylediler. 2100 TL'ye 165Hz monitör bulabiliyorsanız haber verin
. Monitörü adresime geri yollamalarını, ücret iadesini kabul etmediğimi söyledim. 2 haftadır bekliyorum halen gelmedi.
Eğer AOC alacaksanız, problem yaşamamak için dua edin. Yaşarsanız, çözümü yok.