AOC Q27G2U 27" 144 Hz 1ms Nvidia ekran kartı ile uyumlu mu?

CaFein

Decapat
Arkadaşlar bu monitörü almak istiyorum fakat ekran kartım Nvidia. Bir sorun yasar mıyım yada önerebileceginiz fiyatı cok pahalı olmayacak düzeyde 2K monitör önerirmisiniz? Pivot özelligi olması isime yarar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki taş devrinden kalmadıysa uyumludur. Ama DP ile G-Sync açmayı denerseniz verim alamama ihtimaliniz var.

Ayrıca ondan çok çok daha iyi bir model olan bunu öneririm;

Renk derinliği daha iyi, DisplayHDR600 var ve SVA panel (VA panelin daha iyi görüş açılısı).

Ya da düz şartsa buna bakabilirsiniz, IPS;

Bence şimdi monitör almamalısın Black Friday indirimlerine az kaldı.
Ve o monitörü daha önce kullandım efsane.
G-Sync destekliyor ama DP kablo kullanmak gerekiyor.
Ve o monitör 144Hz 2K olduğu için hakkını vermek lazım ben RTX 2060 ile kullandım.

Ekran kartı modeliniz nedir?
Rtx 3070alicam
Ve o monitör 144Hz 2K olduğu için hakkını vermek lazım ben RTX 2060 ile kullandım.
Ne kadara düşer reis black fridayde kaç k olur tahminince ve güncel bir monitör mu bu?
Ne kadara düşer reis black fridayde kaç k olur tahminince ve güncel bir monitör mu bu?
Tabii ki taş devrinden kalmadıysa uyumludur. Ama DP ile G-Sync açmayı denerseniz verim alamama ihtimaliniz var.

Ayrıca ondan çok çok daha iyi bir model olan bunu öneririm;

Renk derinliği daha iyi, DisplayHDR600 var ve SVA panel (VA panelin daha iyi görüş açılısı).

Ya da düz şartsa buna bakabilirsiniz, IPS;

Teşekkür ederim fakat curved oluşu biraz beni kötü etkiliyor alisamam diye düşünüyorum

RTX 3070ALACAğım.

Ne kadara düşer reis Black Friday'de kaç k olur tahminince ve güncel bir monitör mu bu?

Bizim ülkemizde Black Friday sahte olduğu için. Son 1 ay kala fiyatları artırdılar tahminimce 2500 civarı olur o da normal fiyatı ben o fiyata almıştım bir anda yükseldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı