AOC Q27G2U ghosting testi sonuçları nasıl?

bloudosia

Kilopat
Yani dümdüz sıkıntılı mı duruyor, yoksa oyun içinde bu durumu fazla fark etmezsin diyor musunuz?

Override'ı strong yapıp deneyin. Belki daha iyi olur.

O dediğiniz ayarı bulamadım ben ya, sanırım o ayar tavsiye ediliyormuş bu monitör için ama bulamadım. Nereden yapabilirim?
AOC Monitor
Buradan indireceğiniz uygulamayla gerekli ayarları kolayca yapabilirsiniz.

Dediğim gibi Valorantta çok rahatsız etmedi, muhtemelen Fifa'da kendini tam belli edecektir 22 çıkacak zaten yakın bi zaman içinde. Teşekkür ederim.

Dediğim gibi Valorant'ta çok rahatsız etmedi, muhtemelen FIFA'da kendini tam belli edecektir 22 çıkacak zaten yakın bir zaman içinde. Teşekkür ederim.

Futbol oyunlarında daha belli olur zaten anlıyormuşunuz. Ekranda titreme kasma problemleri olur inş olmaz şansınıza teknoloji bu belli olmaz. Bende VX2458-C-mhd ufo testelrinde ghost gözüküyor ama oyunlarda hiç sıkıntı yok şans.

Açıkçası benim önceki monitörüm olan C24G1'de ağır ghosting problemi oluyordu Fifa'da ona rağmen çok rahatsız olmadan oynayabiliyordum. Valorantta geçişlerde sanki ilk başlarda rahatsız edecek gibi geldi ama ya düzeldi ya da gözüm alıştı ona. Çokta abartmamak lazım gibi geliyor bana, sonuçta bu tarz monitörlerde oluyormuş sanırım sizin de dediğiniz gibi.

Valorant'ta FreeSync G-SYNC açmanızı kesinlikle önermem bu arada eğer kullanmayı düşünürseniz girş geçikmesini artırıyor malef geç tepki tepkisizlik gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…