AOC Q27G2U ghosting testi sonuçları nasıl?

bloudosia

Kilopat
Katılım
2 Şubat 2017
Mesajlar
507
Yani dümdüz sıkıntılı mı duruyor, yoksa oyun içinde bu durumu fazla fark etmezsin diyor musunuz?

WhatsApp Image 2021-09-29 at 18.17.50.jpeg
 
O dediğiniz ayarı bulamadım ben ya, sanırım o ayar tavsiye ediliyormuş bu monitör için ama bulamadım. Nereden yapabilirim?
AOC Monitor
Buradan indireceğiniz uygulamayla gerekli ayarları kolayca yapabilirsiniz.
 
Ghosting gözüküyor bu modellerde zaten böyle gözüküyor hep oyunlara girip test etmeniz gerek tuş ayarlarındanda overdirive strong düşük giriş geçikmesi özelliği varsa da onu da açıp oyunlarda test etmeniz gerek.

Dediğim gibi Valorantta çok rahatsız etmedi, muhtemelen Fifa'da kendini tam belli edecektir 22 çıkacak zaten yakın bi zaman içinde. Teşekkür ederim.
 
Dediğim gibi Valorant'ta çok rahatsız etmedi, muhtemelen FIFA'da kendini tam belli edecektir 22 çıkacak zaten yakın bir zaman içinde. Teşekkür ederim.

Futbol oyunlarında daha belli olur zaten anlıyormuşunuz. Ekranda titreme kasma problemleri olur inş olmaz şansınıza teknoloji bu belli olmaz. Bende VX2458-C-mhd ufo testelrinde ghost gözüküyor ama oyunlarda hiç sıkıntı yok şans.
 
Futbol oyunlarında daha belli olur zaten anlıyormuşunuz. Ekranda titreme kasma problemleri olur inş olmaz şansınıza teknoloji bu belli olmaz. Bende VX2458-C-mhd ufo testelrinde ghost gözüküyor ama oyunlarda hiç sıkıntı yok şans.

Açıkçası benim önceki monitörüm olan C24G1'de ağır ghosting problemi oluyordu Fifa'da ona rağmen çok rahatsız olmadan oynayabiliyordum. Valorantta geçişlerde sanki ilk başlarda rahatsız edecek gibi geldi ama ya düzeldi ya da gözüm alıştı ona. Çokta abartmamak lazım gibi geliyor bana, sonuçta bu tarz monitörlerde oluyormuş sanırım sizin de dediğiniz gibi.
 
Açıkçası benim önceki monitörüm olan C24G1'de ağır ghosting problemi oluyordu FIFA'da ona rağmen çok rahatsız olmadan oynayabiliyordum. Valorant'ta geçişlerde sanki ilk başlarda rahatsız edecek gibi geldi ama ya düzeldi ya da gözüm alıştı ona. Çok da abartmamak lazım gibi geliyor bana, sonuçta bu tarz monitörlerde oluyormuş sanırım sizin de dediğiniz gibi.

Valorant'ta FreeSync G-SYNC açmanızı kesinlikle önermem bu arada eğer kullanmayı düşünürseniz girş geçikmesini artırıyor malef geç tepki tepkisizlik gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı