Elektronik AOC Q27G42ZE 260 Hz 0,3 ms 2K 6.399 TL (ölü piksel)

eneskaya1

Centipat
Daha fazla  
Dün stoklar bitmişti. Tekrardan 2 stok eklenmiş.
1- 3 ölü piksel vardır.
Satıcı : Aptek Teknoloji
1764185195142.png

1764185212264.png

Ürünün altında ki kupon ile 300 tl daha düşüyor
1764185235831.png

LİNK
Ürünü dün aldım kargolanmış yarın teslim edilecek almaktan çekinenler varsa yarın ürün elime gelecek açıp geri dönüşü belirtirim.

@bluerr fiyata kıyasla yorumunuz nedir hocam?

Son düzenleme:
Dün stoklar bitmişti. Tekrardan 2 stok eklenmiş.
1- 3 ölü piksel vardır.
Satıcı: Aptek Teknoloji
Eki Görüntüle 2611298
Eki Görüntüle 2611299
Ürünün altında ki kupon ile 300 TL daha düşüyor.
Eki Görüntüle 2611300
LİNK
ürünü dün aldım kargolanmış yarın teslim edilecek almaktan çekinenler varsa yarın ürün elime gelecek açıp geri dönüşü belirtirim.

@bluerr fiyata kıyasla yorumunuz nedir hocam?

1-3 arası nedir ya? Kaçsa onu yaz. Monitörde bile kumar oynatıyorlar. Fiyat iyiymiş ama.

Bu monitörün çok incelemesine denk gelemedim hocam. Renk gamutu ne derece veri var mı hiç?

1-3 arası nedir ya? Kaçsa onu yaz. Monitörde bile kumar oynatıyorlar. Fiyat iyiymiş ama.
Hocam ellerinde 1 den fazla stok olduğu için hepsinin de ölü piksel sayısı farklı ondan dolayı her satıcı böyle yazıyor. Amazonda 1-5 arası yazıyordu hatta.

Hocam ellerinde 1'den fazla stok olduğu için hepsinin de ölü piksel sayısı farklı ondan dolayı her satıcı böyle yazıyor. Amazon'da 1-5 arası yazıyordu hatta.

Onu biliyorum zaten de çoğu garantiden dönen ürünlerdir diye düşünüyorum. Garanti sürecinde testi yapılıyordur mutlaka. 3 ölü piksel çıkan monitörle 1 ölü piksel çıkan monitörün aynı para olmaması lazım.

Onu biliyorum zaten de çoğu garantiden dönen ürünlerdir diye düşünüyorum. Garanti sürecinde testi yapılıyordur mutlaka. 3 ölü piksel çıkan monitörle 1 ölü piksel çıkan monitörün aynı para olmaması lazım.
Asıl piyango yerleri, ekranın en sağ altında olmasıyla ortada olması farkı bence daha büyük bir olay.

Bu monitörün çok incelemesine denk gelemedim hocam. Renk gamutu ne derece veri var mı hiç?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı