AOC Q27G42ze 27" 0.3 ms 2K IPS 260 Hz alınır mı?

Burada testi var ASUS'un:

Benim ekran bugün geldi ayagını saymazsak gayet beğendim monitör kolu almam gerekecek sanırım

Dosya Ekleri

• IMG-20250616-WA0017.jpeg
    195,3 KB · Görüntüleme: 247
260Hz 2K olanı alacaksınız değil mi? Ölü piksel çıkmaz AOC'ta ama ışık süzmesi var mı ona dikkat edin. Lütfen buraya yazarsan 19 haz da bende gidip İtopya Ankara'dan alacağım.

Selamlar dostum monitörü aldım çağ atladım ölü piksel vs yok panel okey ayar yapıp kullandım OC ile 260 Hz ışık sızması yok gönül raahatlıyla alabilirsin ist daysan direkt mazadan al monitörü orada açtırıp kontrol ettir.

Benim ekran bugün geldi ayagını saymazsak gayet beğendim monitör kolu almam gerekecek sanırım

monitör kardeşliğii ama acilinden kol almak şart

Son düzenleme:
Valla ben buldum kolu da hemen alamicam param bitti bı sure böyle idare ederim ekran mükemmel ilk açtığımda parlaklık 50 deymis dedim bu ne böyle korktum baya

Çok teşekkür ederim dostum. Gidip alacağım. Kaç TL'ye aldın acaba. Bol oyunlar

Çok teşekkür ederim dostum. Gidip alacağım. Kaç TL'ye aldın acaba. Bol oyunlar

Eyvallah can dostum 10 bin TL'ye aldım Sinerji'den alabilirsin yanına da paran olunca monitör kolu alırsın montajda yardımcı oluruz konu açarsım ben de kol alacağım para olunca

Valla ben buldum kolu da hemen alamicam param bitti bı sure böyle idare ederim ekran mükemmel ilk açtığımda parlaklık 50 deymis dedim bu ne böyle korktum baya
Işık sızması kontrol ettm kamerada baya var gibi gözüküyor ama gerçekte yok denecek kadar az sanırm adı ips glowmuş çok rahatsız etmiyor ama okey

Boşver fotosunu mu cekicen sanki monitörün ben gayet beğendim 3 k verip diğer markadan almaya gerek yok

bugün aldım monitörü gece deneyeceğim. ama 2025 yılında çıkıpta 8 bit olması pek iyi deil bakalım bu açığı hızla kapatabiliyormu. rakibi asus 10 bit 1milyar renk. bu 8bit 16.7 milyon renk. siyah ekran ilk açılırken ışık süzmesi olur. ıps ekranlardada glow olur biraz kafayı takma gece ayrıntılı yazarım dostum.

Boşver fotosunu mu cekicen sanki monitörün ben gayet beğendim 3 k verip diğer markadan almaya gerek yok
diğer markadakini bende almadım ama arada 100 kat renk farkı var. diğeri 1milyar renk 10 bit. bu bizim aldığımız 8 bit 17milyon renk.

Hocam deneyin bakalım ben şuanlık memmunum yırtılma vs yok ekranda lakin ips glow var renk konusunda da biraz ayar yapınca okey seviyede şuan

panel fast ıps olmasına ragmen renk 10bit ve kaliteli bi görüntüsü var. rekabetçi oyunlarda çok büyük avantaj.parlaklık çok iyi.1msGtG degerine oldukça yakın 1.34. ufo testinde çok iyi sonuç verdi.tabiki 4080 7900xtx gibi ekran kartları ile. bu kartların altında ekran kartı olanlar bu sonuçları alamazlar oyunlarda ve yapılan testlerde. ARTILARI: 10 BİT.300NAT PARLAKLIK.HIZ.STABİLİTE.ACCELERATİON.DURABILITY.çerçeve güzel. EKSİLERİlastik kalitesi nanılmaz kötü elnb hareket bulanıklığı giderme yok.. SONUÇ.bu fiyata mükemmel hız ekran kalitesi sonuçta diğer A...S markada Tayvan malı ikiside aynı paneli kullanıyor.CSGO inanılmaz fark yaratıyor.

Özür bu da 10 bit miş. Şahane renk ve hıza sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…