AOC Q27G42ze 27" 0.3 ms 2K IPS 260 Hz alınır mı?

Hocam selamlar monitörü nereden aldınız? Bende bugün gördüm almayı düşünüyorum 10 k fiyat bandından pazartesi deneyimlerinizi yazar mısınız? Rica etsem.
Trendy dan aldım daha ucuza bulabilirsin diğer sitelerde benimde o civar bı bütçem vardı MSI vs baktım benzer ekranlar ama 3 4 k daha pahalı

Trendy dan aldım daha ucuza bulabilirsin diğer sitelerde benimde o civar bı bütçem vardı MSI vs baktım benzer ekranlar ama 3 4 k daha pahalı

Aoc 27" Q27G42ZE 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Adaptive Sync Fast IPS 2K Gaming Monitör Bi kaç yere baktım kiminde 0,3 ms kiminde 0,5 bazısında 1 ms demişler açıkcası anlayamadım sanırım yeni çıkan bi monitör bakalım bende pzrt almayı düşünüyorum​

Aoc 27" Q27G42ZE 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Adaptive Sync Fast IPS 2K Gaming Monitör Bi kaç yere baktım kiminde 0,3 ms kiminde 0,5 bazısında 1 ms demişler açıkcası anlayamadım sanırım yeni çıkan bi monitör bakalım bende pzrt almayı düşünüyorum​

Çok rekabetçi FPS oynuyosan IPS ekran alma bence renkleri felan çok canlı gosteriyo ama tn ve Va panelde MS çok daha düşük olur

Çok rekabetçi FPS oynuyosan IPS ekran alma bence renkleri felan çok canlı gosteriyo ama tn ve Va panelde MS çok daha düşük olur

VA'da eger kaliteli bir panel degilse MS cok daha yuksek olur. G65B gibi ust seviye modeller buna istisna tabii.

Bende alacağım ama monitör yeni olduğu için sorunu var mıdır merak ediyorum.

Selamlar dostum monitör yeni evet ama ASUS vs almayı düşünüyordum ben de tek eksisi dahili hoparlötü yok bu modelin ve 300 nit parlaklığı var AOC çok kaliteli markadır ben yarın alacağım sana yazarım deneyimlerimi kendi kullandığım monitör de AOC 75 Hz 5 senedir bir fill kullanıyorum bana mısın demedi kral.

Monitörde hoparlörün ne işi var yahu. Ben ASUS yerine hoparlör yok diye bunu alıp deneyeceğim. Ya da ASUS ROG var 180Hz olan ama o gerçek 1ms(GtG). AOC da 1ms(GtG) olduğunu İddia ediyor bakacağız yarın. 0.3 0.5 GtG yazan monitörler acaba o değerleri nasıl almışlar çok merak ettim. 0.8ms alt değer ASUS'un bir monitörü var ama ortalamada 2-5ms bu bile çok iyi değer. Anladınız umarım.

Monitörde hoparlörün ne işi var yahu. Ben ASUS yerine hoparlör yok diye bunu alıp deneyeceğim. Ya da ASUS ROG var 180Hz olan ama o gerçek 1ms(GtG). AOC da 1ms(GtG) olduğunu İddia ediyor bakacağız yarın. 0.3 0.5 GtG yazan monitörler acaba o değerleri nasıl almışlar çok merak ettim. 0.8ms alt değer ASUS'un bir monitörü var ama ortalamada 2-5ms bu bile çok iyi değer. Anladınız umarım.

Bakalım hayırlısı yarın gidip snerji mağazasından alacağım deneyimlerimi aktarırım ama AOC üzmez hocam kullandım 5 sene bana mısın demedi

Bakalım hayırlısı yarın gidip snerji mağazasından alacağım deneyimlerimi aktarırım ama AOC üzmez hocam kullandım 5 sene bana mısın demedi.

260Hz 2K olanı alacaksınız değilmi. Ölü piksel çıkmaz AOC'ta ama ışık süzmesi var mı ona dikkat edin. Lütfen buraya yazarsan 19 haz da bende gidip İtopya Ankara'dan alacağım.

Geri
Yukarı