Rapunzel1
Femtopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Monitör: AOC Q27G4X 27 2K 180Hz
- Meslek
- Eczacı
Ben 9.300 e mi ne almıştım, biraz fiyatta kazık yedim oldu, sıfırdı, sonra 1k düştü. 8300 e satılıyordu sıfırı, sonra evet stok bitti, ona göre fiyatlayabilirsin piyasasını.Bilgilendirme için teşekkürler ederim. Bundan önceki monitörüm yine AOC marka 165 Hz IPS ekrandı. Onda da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. 1080P'de görüntüler gözüme batmaya başladı. 2K daha keskin görüntü olduğunu öğrendim. Elimdeki monitörü ve ekran kartını sattım. Ekran kartı olarak RTX 4070 Ti Super aldım. Geriye monitör kaldı aşağı yukarı 2 haftadır monitör arıyorum. Bir türlü karar veremedim. Mesela bir monitör beğeniyorum. Araştırmaya girdiğim de memnun olmayanları görünce vazgeçiyorum. Bu monitörün stokta olmadığını gördüm sarı sitede arttığım da sıfır kapalı kutu buldum. Fiyatı da uygun geldi.
Aktif Bannerlord oynuyorum, 2k, mis gibi akıyor. Bende de 4060 var, dlss i de açtım. Kaymak gibi, görüntü de mis. Rdr2 de oynamıştım, o da güzeldi.
Ben çok memnunum, hep iyi ki almışım diyorum. Ekran, gövde oranı da çok iyi, estetik bir ürün, bayılıyorum tasarımına, kalın da değil. Ben tavsiye ederim.