Şu an çok sinirliyim. AOC G2460PF kullanıcısıyım. Monitörümde bir sorun oluştu. Bu sorunla ilgili konu açmıştım. Konu linki: Monitörde Beyaz Çizgi Var
Olayı çok kısa anlatacağım. Bu sorun bulutlanma olarak adlandırılıyor. Vatan Bilgisayar üzerinden satın aldım bu ürünü. Bir yıllık kullanımdan sonra böyle bir sorun oluştu. İki yıl garantimiz var. Garanti hakkımızı kullanarak Vatan Bilgisayar'a gittik. Sorunu anlattık. Yazı yazıldı. Monitör servise gönderildi. Monitör tekrar elimize ulaştı. Servisin dediği aynen şu: "SOFTWARE DÜZELTME/ RESET İŞLEMİ YAPILDI. UZUN SÜRE TEST EDİLDİ. HERHANGİ BİR SORUN GÖRÜLMEDİ. BAĞLANTI KABLOLARINIZI KONTROL EDİNİZ."
Orada tekrardan test ettirdim. Monitörün yanına gittim ve sorun var mı yok mu diye baktım. Bir şey yoktu. Eve geldik. Eve kurduktan sonra tekrar baktık. Yine sorun yoktu. Çok şükür dedim. Bunu da atlattık. Yaklaşık iki saat açık kaldı bilgisayar. 2D oyun oynadım. Sol köşede sorun tekrar belirdi. Fotoğraf ve video kaydı aldım çünkü monitörü teslim aldıktan sonra görevli "Tekrar sorun olursa bize getirin. Video kaydı alın." dedi. Elimde kanıtlarım mevcut. Şu an yazarken ellerim titriyor.
Sırf monitörü almamak için yazılım güncelleyip göndermişler. AOC rezaleti midir, Vatan rezaleti midir, bilmiyorum.
Not: Vatan Bilgisayar'da yapılan testler bizim kablolarımızla yapıldı. Ayrıca servise göndermeden önce eski monitörümüzde test yaptık sorun ekran kartında olabilir diye. Testi yaparken AOC'nin HDMI kablosunu kullandık. HDMI to VGA da kullandık eski monitör olduğu için. Cillop gibiydi.
Geçmiş olsun. Verilen paranın hakkını alamamak ayrıca sinir bozucu tabiki. AOC markasını bir defa kullandım tam bir rezillik abidesiydi. Ekranın içinde bildiğin beyaz bulut vardı sanki. Tabi her üründe kronik sorunlar olabiliyor.