AOC takılı piksel garantisi var mı?

LuPPiTeR

Centipat
Monitör: https://www.hepsiburada.com/aoc-24g...-freesync-full-hd-ips-monitor-pm-HB00000NORXJ
Arkadaşlar monitörü alalı 5 ay falan oldu, ilk günlerden yaklaşık 2 hafta sonra bir tane kırmızı piksel takılı kaldı.
Sorularım:
1.AOC garanti veriyor mu takılı piksele?
2.garantisi varsa bile beni rahatsız etmiyor ve sadece beyaz da dikkat ile bakınca gözüküyor. İlla göndermeye gerek var mı?

Ölü piksel sorunu için firmalar belirli bir sayının altındaki cihazları hatalı kabul etmiyorlar ancak AOC'da bu durum nedir bilmiyorum. Bir tane varsa ve fazla göze batmıyorsa boşuna riske girip farklı ürün denemeye gerek yok neticede kargoda zarar görme ihtimali var ve böyle bir durumda kullanıcı hatası etiketi gelebilir. Çok rahatsız etmiyorsa kullanın derim.

Ölü piksel zaman içinde artmaya başlar diye biliyorum hocam.
Ölü değil hocam takılı
Ölü piksel sorunu için firmalar belirli bir sayının altındaki cihazları hatalı kabul etmiyorlar ancak AOC'da bu durum nedir bilmiyorum. Bir tane varsa ve fazla göze batmıyorsa boşuna riske girip farklı ürün denemeye gerek yok neticede kargoda zarar görme ihtimali var ve böyle bir durumda kullanıcı hatası etiketi gelebilir. Çok rahatsız etmiyorsa kullanın derim.

Aynen hocam ondan dolayı diyorum. Zaten sorun yok batmıyor da göze bir kere gelir kargoda hasar yer ürün

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı