AOC V22 alttan üstten siyah yapmak

Anilkbg3d

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, şimdi konu şu yeni bir monitör aldım. AOC V22 diye bir şey. 1650X1050 bir monitör 1920X1080 seçeneği de var ama onu seçince ekran titriyor ve HD gözükmüyor. Bu monitör biraz daha dikdörtgenden ayrı bir monitör. Oyunlarda böyle yakınlaştırılmış gibi oluyor yani yanlardan adamları göremeyecek gibi oluyorum. Valorant'ta üst ve altta siyah boşluk oluyor benim böyle işime geliyor çünkü dikdörtgen oluyor ve yanlar daha çok gözüküyor. Ama CS:GO PUBG Lite gibi çoğu oyunda bu boşluk olmuyor. Ben bu boşlukları yapmak için ne yapabilirim? Ya da oyunlarda bu bana sorun çıkarır mı? Kenarları görememe gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
11:7 oranında bir ekranınız var. Dikdörtgen istiyorsanız 16:9 gibi oranları olan çözünürlük kullanmalısınız. 1600x900 çözünürlüğü sizin monitörünüzde sıkıntı çıkarmayacaktır.

Düzenleme: Monitörü araştırdım, çözünürlüğü 1650x1080 değil de 1680x1050'ymiş, yani 16:10 oranında. 16:9 oranında kullanmak istiyorsanız 1680x945 çözünürlüğünü kullanabilirsiniz. Seçeneklerde çıkmıyorsa özel çözünürlük oluşturmak işe yarayacaktır.

11:7 oranında bir ekranınız var. Dikdörtgen istiyorsanız 16:9 gibi oranları olan çözünürlük kullanmalısınız. 1600X900 çözünürlüğü sizin monitörünüzde sıkıntı çıkarmayacaktır.

Düzenleme: Monitörü araştırdım, çözünürlüğü 1650X1080 değil de 1680X1050'ymiş, yani 16:10 oranında. 16:9 oranında kullanmak istiyorsanız 1680X945 çözünürlüğünü kullanabilirsiniz. Seçeneklerde çıkmıyorsa özel çözünürlük oluşturmak işe yarayacaktır.

Çok teşekkürler araştırıp yardımcı olduğunuz için.
11:7 oranında bir ekranınız var. Dikdörtgen istiyorsanız 16:9 gibi oranları olan çözünürlük kullanmalısınız. 1600X900 çözünürlüğü sizin monitörünüzde sıkıntı çıkarmayacaktır.

Düzenleme: Monitörü araştırdım, çözünürlüğü 1650X1080 değil de 1680X1050'ymiş, yani 16:10 oranında. 16:9 oranında kullanmak istiyorsanız 1680X945 çözünürlüğünü kullanabilirsiniz. Seçeneklerde çıkmıyorsa özel çözünürlük oluşturmak işe yarayacaktır.

Özel çözünürlüğü nasıl ayarlarım cevaplarsanız çok teşekkürler.

Özel çözünürlüğü nasıl ayarlarım cevaplarsanız çok teşekkürler.
NVIDIA ekran kartınız varsa NVIDIA denetim masasından ayarlayabilirsiniz. AMD ekran kartlarında ise aynı şekilde ekran kartı ayar merkezi vardı, oradan yapılabilir belki. Ek olarak Custom Resolution Utility programı da iş görebilir.

Hiç uğraşmayıp direkt 1600x900 olarak da kullanılabilirsiniz. Çözünürlük ayarlama kısmında vardır mutlaka. CS:GO'da gözükmüyorsa çözünürlük ayarının hemen üstünde veya altında görüntü oranı gibi bir şey vardı, onu değiştirin gözükür muhtemelen.

NVIDIA ekran kartınız varsa NVIDIA denetim masasından ayarlayabilirsiniz. AMD ekran kartlarında ise aynı şekilde ekran kartı ayar merkezi vardı, oradan yapılabilir belki. Ek olarak Custom resolution Utility programı da iş görebilir.

Hiç uğraşmayıp direkt 1600X900 olarak da kullanılabilirsiniz. Çözünürlük ayarlama kısmında vardır mutlaka. CS:GO'da gözükmüyorsa çözünürlük ayarının hemen üstünde veya altında görüntü oranı gibi bir şey vardı, onu değiştirin gözükür muhtemelen.

CS:GO 1680X945 çözünürlüğü kabul etmiyor ayarlardan senin dediğin gibi 16'ya 9 yaptım ama yine tam ekrana sığdırdı.
NVIDIA ekran kartınız varsa NVIDIA denetim masasından ayarlayabilirsiniz. AMD ekran kartlarında ise aynı şekilde ekran kartı ayar merkezi vardı, oradan yapılabilir belki. Ek olarak Custom resolution Utility programı da iş görebilir.

Hiç uğraşmayıp direkt 1600X900 olarak da kullanılabilirsiniz. Çözünürlük ayarlama kısmında vardır mutlaka. CS:GO'da gözükmüyorsa çözünürlük ayarının hemen üstünde veya altında görüntü oranı gibi bir şey vardı, onu değiştirin gözükür muhtemelen.

Kankamm tamam bunu da yaptım vallahi 1 aydır yapamamıştım oldu şimdi çok teşekkürler tekrardaan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı