Şehre ekten bir ad ekliyorsun. Yani örnek vermek gerekirse, Sofya'yı örnek verelim. Üzerine gelip tıkladığında ''Sofia'' yazıyor. Sen ekten ''İstanbul'' ismini ekledin diyelim. Oraya tıklayınca hem Sofya hem de İstanbul yazısı görünecektir, başka bir esprisi yok.Mobilde Editör kısmında Bir Şehir Oluştur diye bölüm var. Oradan denedim şehir eklenmedi.
Bunu denedim olmadı.
Şehire ad ekleme nasıldır hocam? Mobilde yapılabiliyor mu?
Şehir oluşturmak derken? Yeni şehir eklemek mi ? Yoksa bir şehre sadece yeni ad falan eklemek mi ?
Eğer yeni şehir eklemeyi kastediyorsanız, bunu mobilden yapamazsınız.
Sadece bilgisayardan yapılır ve bir uygulama ile yapılıyor. Anlaması kolay olmasına karşın, yapması oldukça zor ve karışık.
İnternetim kötü olduğu için şu an anlatamıyorum ama şu videodan bakabilirsin:
Şehire ad ekleme nasıldır hocam? Mobilde yapılabiliyor mu?Şehir oluşturmak derken? Yeni şehir eklemek mi ? Yoksa bir şehre sadece yeni ad falan eklemek mi ?
Eğer yeni şehir eklemeyi kastediyorsanız, bunu mobilden yapamazsınız.
Sadece bilgisayardan yapılır ve bir uygulama ile yapılıyor. Anlaması kolay olmasına karşın, yapması oldukça zor ve karışık.
Şehre ekten bir ad ekliyorsun. Yani örnek vermek gerekirse, Sofya'yı örnek verelim. Üzerine gelip tıkladığında ''Sofia'' yazıyor. Sen ekten ''İstanbul'' ismini ekledin diyelim. Oraya tıklayınca hem Sofya hem de İstanbul yazısı görünecektir, başka bir esprisi yok.Mobilde Editör kısmında Bir Şehir Oluştur diye bölüm var. Oradan denedim şehir eklenmedi.
Bunu denedim olmadı.
Şehire ad ekleme nasıldır hocam? Mobilde yapılabiliyor mu?
Teşekkürler. Mobilden şehir iami değişmek için ne yapmalıyız? Mobilde şehir ismi değişiyor mu? Teşekkürler şimdidenŞehre ekten bir ad ekliyorsun. Yani örnek vermek gerekirse, Sofya'yı örnek verelim. Üzerine gelip tıkladığında ''Sofia'' yazıyor. Sen ekten ''İstanbul'' ismini ekledin diyelim. Oraya tıklayınca hem Sofya hem de İstanbul yazısı görünecektir, başka bir esprisi yok.
Not: Buradaki İstanbul, mevcut olan değildir. Sadece örnek vermek için bu adı seçtim.
Gerçek manada yeni şehir oluşturmak mobilden mümkün değildir.
Oyun dosyalarından değiştirilebilir veya kendiniz yeni bir harita oluşturmalısınız.Teşekkürler. Mobilden şehir iami değişmek için ne yapmalıyız? Mobilde şehir ismi değişiyor mu? Teşekkürler şimdiden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.