AOC24 24G2SPU/BK 165 Hz gibi değil

1080P 240Hz'e kadar monitör bağlayabilirsiniz dedim, yani evet 165Hz de alabilirsiniz Eğer alamıyorsanız HDMI kablonuz kötüdür. HDMI 2.0 kablo alırsanız 165Hz alabilrisiniz.
Anladım teşekkür ederim hdmi kablosu monitörün içinden çıktı kötü o zaman o kablo

@seercii Elindeki kabloya da bagli laptop HDMI 2.0 destekliyor ama elindeki kablo daha eski olabilir.
Teşekkür ederim monitörün içinden o kablo çıktı nasıl öğrenicem hdmi 2.0 olup olmadığını biliyor musunuz ?

Fotoğrafını gönderin.

Kablonun üstünde yazmıyorsa öğrenme yolunuz yok diye biliyorum. Genelde laptopların yanında gönderilen HDMI kabloların böyle olduğunu birçok monitörde görmüştüm.

Kablonun üstünde yazmıyorsa öğrenme yolunuz yok diye biliyorum. Genelde laptopların yanında gönderilen HDMI kabloların böyle olduğunu birçok monitörde görmüştüm.
Anladım AOC 24 24G2SPU kullanan birisi var mıdır acaba

Arkadaşlar merhaba monitörü HDMI ile bağladım maksimum 144Hz oluyor anlamadım laptoptan dolayı mı öyle yardımcı olur musunuz? Çok bilgim yok bu konularda.

HDM I..4 ile 144Hz alabilirsiniz sadece.
DP kablosu ile 165Hz alabilirsiniz.

Güzel arkadaşlarım atladığınız bir nokta var monitöründe HDMI 2.0 desteklemesi gerek yani sadece kabloyla olmuyor iş bu monitör maksimum HDMI sürümü 1.4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…