AOC24G2ZU 240Hz IPS monitör ışık sızması ya da glow yaptığı için iade etmek

@Saint Lucia Kusura bakmayın hocam biraz fazla etiketliyorum bundan önce 5 adet monitör iade etmek zorunda kaldım çeştli sebebler ile zaten orada da konu açmıştım.Daha sonra bütçeyi de 4k dan buraya çekince haliyle düzgün birşeyler almak istiyorum ondan biraz takıntı oldu bende.Üstelik pek anlamıyorum bu işlerden

@Saint Lucia Kusura bakmayın hocam biraz fazla etiketliyorum bundan önce 5 adet monitör iade etmek zorunda kaldım çeştli sebebler ile zaten orada da konu açmıştım. Daha sonra bütçeyi de 4K'den buraya çekince haliyle düzgün bir şeyler almak istiyorum ondan biraz takıntı oldu bende. Üstelik pek anlamıyorum bu işlerden

Kusurluk bir durum yok ama kişisel takıntılarınız konuyu irdeliyor.
IPS glowsuz IPS panel bulmak samanlıkta iğne aramaya benzer + bu düşük bütçelerde hayal ettiğinizi monitörü alamazsınız. Ne kadar ekmek o kadar köfte misali.
IPS paneller canlı renkler ve parlaklığı ile piyasaya öncülük ediyor. Arka aydınlatmanın parlaklık seviyesi yüksek olduğu için Black uniformaty değeri düşük kalıyor. Hemen hemen çoğu IPS panelde aynı mevzu var.
Ben şahsen ghostingli VA panel alacağıma (sıf siyahları iyi diye alanlar var) gider glowu olan IPS panel monitör alırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı