AÖF okumak için örgün eğitim kaydı dondurulabilir mi?

Botox Reis

Hectopat
Ben sadece ön lisans diploması almak için mezun olmak istiyordum ön lisans diploması için AÖF mantıklıymış. Şu an 2. sınıf örgün okuyorum hem okulda sınavlar zor hem de 1 aylık yol masrafım 7.500 küsurü buluyor. Bu yaz da YKS gireceğim AÖF için daha YKS çalışmadım bu zamana kadar diploma için AÖF mantıklı olduğunu bilmiyordum. Sizce ne yapayım? Şimdiden teşekkürler.

Bence örgün okumalısın, çünkü diploma farkı oluyor. Mesela ben ATA AÖF Bilgisayar Programcılığı okuyorum ama fakültem Açık Öğretim Fakültesi olarak geçiyor. Senin fakülten farklı olduğuna göre, sen işveren olsan işe seni mi alırdın? Beni mi?

Bence örgün okumalısın, çünkü diploma farkı oluyor. Mesela ben ata AÖF bilgisayar programcılığı okuyorum ama fakültem açık öğretim fakültesi olarak geçiyor. Senin fakülten farklı olduğuna göre, sen işveren olsan işe seni mi alırdın? Beni mi?
Ya hocam ben örgün olarak bankacılık ve sigortacılık okuyorum benim üniversite de meslek yüksekokulu diye geçiyor da bir de şu an 2. senem ve 5 sınavdan dolayı seneye de kaldım bunun için AÖF okumak istiyorum hem sınavlar test ve geçme puanı da 35 falanmış.

Onca açık öğretim diploması arasından kendinizi öne çıkarıp işe girebileceğinizi düşünüyorsanız geçiş yapabilirsiniz. Ben olsam derslerime çalışır, sınavları verir ve örgün eğitimden mezun olurdum.

Onca açık öğretim diploması arasından kendinizi öne çıkarıp işe girebileceğinizi düşünüyorsanız geçiş yapabilirsiniz. Ben olsam derslerime çalışır, sınavları verir ve örgün eğitimden mezun olurdum.
Hocam ben bir ösym sınavına girdim hizmetli olarak atanmayı bekliyorum bunun için aöf istiyordum da teşekkürler yinede.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı