AÖF web tasarımı ve kodlama okunur mu?

Katılmıyorum hocam bu düşünceye. Dediğim gibi bu adam da buradan çıktı. Hatta öyle iyi üniversiteler on numara bölümlerden da değil beş para etmez Sakarya'dan ön lisans mezunu. Sizce bu adam o diploması ile mi gitti amazona Microsoft'a vs? Adamı illa tanıyorsunuzdur siber güvenlik işiyle uğraşıyorsunuz sonuçta.
Dolayısıyla bu dediğiniz kurban psikolojisinden başka bir şey değil. Hele bu devirde internetten her şeye erişebiliyorsun. İsteyip de yapamayacağın hiçbir şey yok. O yüzden kimse ben TR de doğdum o yüzden böyle, yok TR de iş bulamazsın falan gibi zırvalar anlatmasın.

Yapan var mı? Var. Demek ki geri kalanlar bahane.

Evet hocam galiba haklısınız. Günümüz şartlarında en iyisi AÖF web tasarımı ve kodlama yazıp bir yandan DGS'ye hazırlanırken bir yandan devam etmek.

Seviyeniz nedir 1 ayda temel seviye iseniz 100 bin olmaz.
Okunur mu konusu dediğim gibi yani okursun da çok da bir şey katmasını bekleme.

Matematikte fazlasıyla temelim var. Hedefim AYT Mat'da 10 net. 20 edebiyat biraz tarih biraz sosyal yapıp 100 bine girmeyi planlıyorum. (matematikten özel ders alıyorum.) Bu hafta içinde çarşamba günü AYT'ye başlayacağım.

Matematikte fazlasıyla temelim var. Hedefim AYT Mat'da 10 net. 20 edebiyat biraz tarih biraz sosyal yapıp 100 bine girmeyi planlıyorum. (matematikten özel ders alıyorum.) Bu hafta içinde çarşamba günü AYT'ye başlayacağım.
Çabuk ezberleyebilirsen yaparsın da hocam ayt mat sıfırda olmaz o iş bu saatten sonra bence. Yine de siz bana çok güvenmeyin bu konuda bilgili değilim. Hiç ayt ye girmedim bile hayatımda Ayt bilgim sıfır.

Ama elinizden geleni yapın hocam en azından denemiş olursunuz yani olmaz desek ne yapcaksın zaten olmaz salla gitsin diyip bırakacak mısın.

Çabuk ezberleyebilirsen yaparsın da hocam AYT mat sıfırda olmaz o iş bu saatten sonra bence. Yine de siz bana çok güvenmeyin bu konuda bilgili değilim. Hiç AYT'ye girmedim bile hayatımda AYT bilgim sıfır.

Hocam 8 soru TYT'den geliyor logaritma ile 2 net gelse yeterli olur benim için.

Çabuk ezberleyebilirsen yaparsın da hocam AYT mat sıfırda olmaz o iş bu saatten sonra bence. Yine de siz bana çok güvenmeyin bu konuda bilgili değilim. Hiç AYT'ye girmedim bile hayatımda AYT bilgim sıfır.

Ama elinizden geleni yapın hocam en azından denemiş olursunuz yani olmaz desek ne yapacaksın zaten olmaz salla gitsin deyip bırakacak mısın?

Ezberim kuvvetli mat bilgime güveniyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı