AÖL derslerinde matematik olmaması sorun çıkartır mı?

MetinHizir

Yoctopat
Daha fazla  
Biz kayıt zamanının son günü kayıt yaptırmıştık ve ders seçim günü geçmiş. O yüzden oto seçim yapmış. O yüzden mat vb dersler yok. Sorun çıkartır mı?

Ekran görüntüsü 2024-03-10 085643.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Zorunlu dersleri seçmiş işte. Bir sorun çıkmaz bende bunlara girmiştim açık öğretimdeyken. Sayısalım bu arada.

Biz kayıt zamanının son günü kayıt yaptırmıştık ve ders seçim günü geçmiş. O yüzden oto seçim yapmış. O yüzden mat vb dersler yok. Sorun çıkartır mı?

Eki Görüntüle 2137591
Çıkartmaz. Zorunlu dersler: Edebiyat, yabancı dil, din ve inkılap'tı benim dönemimde. Kaç tane sınavın kaldığına bağlı ve sınıfına bağlı olarak seçmelilere girmeyebilirsin. Ben kayıt olduğumda 12.sınıftım ve 8 sınavım vardı. Sadece zorunlu derslerin 2 dönem sınavına girdim.

Çıkartmaz. Zorunlu dersler: Edebiyat, yabancı dil, din ve inkılap'tı benim dönemimde. Kaç tane sınavın kaldığına bağlı ve sınıfına bağlı olarak seçmelilere girmeyebilirsin. Ben kayıt olduğumda 12.sınıftım ve 8 sınavım vardı. Sadece zorunlu derslerin 2 dönem sınavına girdim.
bende 11.sınıfın 2.dönemi açığa geçtim açıktaki 1.dönem sınavlarına girmedim peki bu bir sorun çıkartırmı ve ders listemdeki derslere göre sınavlara girecem demi öyle mat,vb çıkmaz karşıma değil mi?

bende 11.sınıfın 2.dönemi açığa geçtim açıktaki 1.dönem sınavlarına girmedim peki bu bir sorun çıkartırmı
Yarı dönemden geçince nasıl bir mantık ile işliyor sistem bilmiyorum, ben direkt 12.sınıfın başında geçmiştim. "Zamanında YKS'ye yönelik çalıştığım için zaten 2. döneme kadar sorumlu olduğum derslerin konularını bitiririm, ekstra aöl sınavları için çalışmama gerek kalmaz." Deyip ilk dönem sınavlarına girmemek için halk eğitim merkezini arayıp "İlk sınavlara girmezsem problem olur mu ?" Diye sorduğumda "Eğer şimdi girmezsen 2.dönem önceki dönemin de derslerini çalışman gerekir." Yani bu mantığa göre girmen gerekiyor yine de arayıp bilgi alman daha verimli olur.
ders listemdeki derslere göre sınavlara girecem demi öyle mat,vb çıkmaz karşıma değil mi?
Çıkmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı