AÖL geçilmeli mi?

tongyabgukagan

Hectopat
Merhaba ağabeylerim ablalarım, ben lise 2'ye gidiyorum seneye yani 11.sınıfta açığa geçmeyi düşünüyorum fikrim şu yönde, açık liseye geçip 1 yıl işte çalışırım aileme destek olur kalan 1 yılda üniversite sınavına çalışırım diye düşünüyorum. AÖL sorularına baktım aşırı kolay yani benim için bir problem değil AÖL sınavı. Lisede gereksiz muhabbetler ve ergenlerin tripleri çekilmiyor saçma sapan şeyleri dert ediniyorlar biriyle iki hafta sevgili olup ağlıyorlar falan dersi sabote ediyorlar ben böyle daha iyi olacağını düşünüyorum sizin fikriniz nedir?

Kendine güveniyorsan ve gerçekten çalışacak isen tabii ki geçilir dostum hem dediğin gibi ailene de destek olursun hem mutlu olursun hem de rahat.

AÖL kesinlikle geçilmeli. AÖL hakkında aklınıza takılan soru varsa konu açarak beni etiketleyin, cevaplayalım.

Kendine güveniyorsan ve gerçekten çalışacak isen tabii ki geçilir dostum hem dediğin gibi ailene de destek olursun hem mutlu olursun hem de rahat.
Gerçekten aöl sınavı sıkıntı değil benim için çok aşırı kolay soruya bakın çok kolay.

Dosya Ekleri

• resim_2022-03-12_134546.png
    resim_2022-03-12_134546.png
    38,8 KB · Görüntüleme: 102
Mesleki açık liseden mezun oldum şu an üniversite mezunuyum AÖL sınavları aşırı basit yaşın 18+ ise 3 dönem sınava girip liseyi erkenden bitirebiliyorsun 4-5 sene önce 3.dönem fazladan kredi seçebildiğim için bir günde 17 tane sınava girip hepsini geçtiğimi hatırlıyorum çalışmamıştım o derece basitti geçme notu 45 ama iyi almaya bak diploma notun iyi gelir ve gerçekten örgün eğitimdeki gereksiz muhabbetler ergenlerin tripleri vs çekilecek gibi değil kendini daha rahat geliştirebilirsin.

Gerçekten AÖL sınavı sıkıntı değil benim için çok aşırı kolay soruya bakın çok kolay.

AÖL gidiyorum sınav kolay algısına kapılma, geçecek kadar kolay soruyorlar. Sınavların hepsini hocalara yaptırdım ve hepsi 95 aldı ve zorlandıklarını söyledi. Öyle beleşten her sınavdan 100 almayı bekleme yani.

AÖL geçmek daha mantıklı senin için, okul ortamını da sevmediğini söylemişsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı