Daha fazla
Yok +18 değilim 16 yaşındayım bazı arkadaşlar notları kötü olduğu için açık liseye geçiyor ancak benim notlarım kötü değil sınav konusunda sıkıntı çekeceğimi sanmıyorumMesleki açık liseden mezun oldum şu an üniversite mezunuyum AÖL sınavları aşırı basit yaşın 18+ ise 3 dönem sınava girip liseyi erkenden bitirebiliyorsun 4-5 sene önce 3.dönem fazladan kredi seçebildiğim için bir günde 17 tane sınava girip hepsini geçtiğimi hatırlıyorum çalışmamıştım o derece basitti geçme notu 45 ama iyi almaya bak diploma notun iyi gelir ve gerçekten örgün eğitimdeki gereksiz muhabbetler ergenlerin tripleri vs çekilecek gibi değil kendini daha rahat geliştirebilirsin.
Sınav sorularına baktım çok kolay?AÖL gidiyorum sınav kolay algısına kapılma, geçecek kadar kolay soruyorlar. Sınavların hepsini hocalara yaptırdım ve hepsi 95 aldı ve zorlandıklarını söyledi. Öyle beleşten her sınavdan 100 almayı bekleme yani.
AÖL geçmek daha mantıklı senin için, okul ortamını da sevmediğini söylemişsin.
Seneye hemen gecicem bi sıkıntı çıkmazsaMesleki açık liseden mezun oldum şu an üniversite mezunuyum AÖL sınavları aşırı basit yaşın 18+ ise 3 dönem sınava girip liseyi erkenden bitirebiliyorsun 4-5 sene önce 3.dönem fazladan kredi seçebildiğim için bir günde 17 tane sınava girip hepsini geçtiğimi hatırlıyorum çalışmamıştım o derece basitti geçme notu 45 ama iyi almaya bak diploma notun iyi gelir ve gerçekten örgün eğitimdeki gereksiz muhabbetler ergenlerin tripleri vs çekilecek gibi değil kendini daha rahat geliştirebilirsin.
Sorular kolay da ezbere yönelik istediği için o zorluyor. O da sorun değil.Sınav sorularına baktım çok kolay.
Hocam soruların hepsi bu şekilde değil buna güvenerek geçmeyin. AÖL avantajı ödev proje yok sadece sınavlara gidiyorsun. 2 sene AÖL okudum böyle soru görmedim.Gerçekten aöl sınavı sıkıntı değil benim için çok aşırı kolay soruya bakın çok kolay.
Arkadaş neden pişman olacak acaba?Bence geçme pişman olursun sonra.
Bende 10.sınıfım Anadolu'ya gidiyorum ve aşırı ağır geliyor. 11'de mesleğe geçmeyi ya da direk açığa geçmeyi düşünüyorum bence geçilmeli çok rahat. Tabii önce mümkünse o meslek ortamını tatmak istiyorum, dönem sonunda görüşelim)
Sanırım açığa gecemiyecegim bazı özel nedenlerden dolayı fakat geçecek arkadaşlar özel nedenleri yoksa mutlaka geçsin 12.sinifta dershaneye gider üniversiteye gidersiniz yine. Umarım 2 yıl sonra buraya gelip Kara Harp Okulunu kazandım yazarım.Bence geçme pişman olursun sonra.
Sizde bayağı yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim. Açık lise bence çok güzel bir sistem benim gerçekten özel nedenlerim olmasaydı geçerdim kesinlikle.Arkadaş neden pişman olacak acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.