AÖL geçilmeli mi?

Yok +18 değilim 16 yaşındayım bazı arkadaşlar notları kötü olduğu için açık liseye geçiyor ancak benim notlarım kötü değil sınav konusunda sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum
Sınav sorularına baktım çok kolay?
Seneye hemen gecicem bi sıkıntı çıkmazsa

Bende 10.sınıfım Anadolu'ya gidiyorum ve aşırı ağır geliyor. 11'de mesleğe geçmeyi yada direk açığa geçmeyi düşünüyorum bence geçilmeli çok rahat. Tabi önce mümkünse o meslek ortamını tatmak istiyorum, dönem sonunda görüşelim )

Aklın varsa meslege gitmezsin gideceksen de benim lise gibi teknik bölümü olan güzel bir yere git aksi halde 12.sinifta haftanın 3 günü stajla üniversite sınavına hazirlanamazsin. Not: Teknik programda staj yaz tatilinde 45 gün yapılır ve kimya dersi haricinde diğer dersler görülür.
Bence geçme pişman olursun sonra.
Sanırım açığa gecemiyecegim bazı özel nedenlerden dolayı fakat geçecek arkadaşlar özel nedenleri yoksa mutlaka geçsin 12.sinifta dershaneye gider üniversiteye gidersiniz yine. Umarım 2 yıl sonra buraya gelip Kara Harp Okulunu kazandım yazarım.
Arkadaş neden pişman olacak acaba?
Sizde bayağı yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim. Açık lise bence çok güzel bir sistem benim gerçekten özel nedenlerim olmasaydı geçerdim kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…