AÖL ortak derslerini 3. döneme bırakmak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan gods
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 309

gods

Hectopat
Bu sene YKS'ye hazırlanmak için açığa geçtim. 3.dönem sınavını da yeni öğrendim. Şu anda geçmem gereken 4 ortak ders var ama YKS'ye hazırlandığım için bu derslere çalışmak çok vakit kaybı oluyor. YKS'ye odaklanıp YKS'den sonra 3.dönem sınavlarına kadar olan 1 aylık süreçte vermem gereken derslere çalışsam olur mu? Hiç böyle yapan duymadım, belki benim bir yanlışım vardır. Her türlü bilgilendirmeye açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir, yapılabilir. Sene sonuna kadar mezun olmanız yeterli.

Hocam kaçıncı sınıfsın?
Hocam kaçıncı sınıfsın?
Son dönemimdeyim. 12.sınıfım yani.

Olabilir, yapılabilir. Sene sonuna kadar mezun olmanız yeterli.
Ancak merak ettiğim bir şey var. Örneğin ben inkilap dersinden 20 alarak kaldım. 3.dönem tekrar girip 100 alıp sınavı geçtim. Önceden aldığım 20 puan obp'yi etkilemiyor değil mi? Yüksek ihtimalle etkilemiyordur ama yine de sormak istedim.

Ben birazda olsa etkiler diye düşünüyorum ama sana tavsiyem sınava martta da gir eğer temmuzdaki sınavı geçemezsen açık liseden mezun olamazsın. Aralıktakinde geçsen de diploma yetişmez.

Ben birazda olsa etkiler diye düşünüyorum ama sana tavsiyem sınava martta da gir eğer temmuzdaki sınavı geçemezsen açık liseden mezun olamazsın. Aralıktakinde geçsen de diploma yetişmez.
O konuda sıkıntı olacağını düşünmüyorum pek. 1 ay inkilap, din çalışıp da sınavı geçememek imkansıza yakın gibi. Zaten aşırı detay sormuyorlar, açık lise sınavı nihayetinde. Dediğiniz gibi marttaki sınava girerim. Ama yüksek ihtimalle inkilaptan kalırım, temmuzda tekrar girerim.

O konuda sıkıntı olacağını düşünmüyorum pek. 1 ay inkilap, din çalışıp da sınavı geçememek imkansıza yakın gibi. Zaten aşırı detay sormuyorlar, açık lise sınavı nihayetinde. Dediğiniz gibi marttaki sınava girerim. Ama yüksek ihtimalle inkilaptan kalırım, temmuzda tekrar girerim.
Açığa ne zaman geçtiniz?

O konuda sıkıntı olacağını düşünmüyorum pek. 1 ay inkilap, din çalışıp da sınavı geçememek imkansıza yakın gibi. Zaten aşırı detay sormuyorlar, açık lise sınavı nihayetinde. Dediğiniz gibi Mart'taki sınava girerim. Ama yüksek ihtimalle inkilaptan kalırım, Temmuz'da tekrar girerim.

AÖL de başarısız dersler OBP'yi etkilemiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı