Çözüldü AÖL sınav tarihleri nasıl öğrenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaan3455

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar AÖL geçtim ve ne zaman hangi sınavlara gireceğim hakkında hiçbir şey bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende açık lisedeyim tam net tarih yok aralık ayında açıklanır. Ama aralık ayında o kesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Sınavlar genelde Aralık ayı içerisinde yapılıyor 1. dönem sınavları ve sınavlar yapılmadan önce de MEB tarafından duyuruluyor, sınava giriş belgesi vs. çıkartmanız gerekiyor. Hafta sonunun iki gününe yayıyorlar ve size sınavda bir kitapçık veriyorlar. Girdiğiniz oturumlarda hangi derslerden sorumluysanız, sadece o dersleri çözüyorsunuz. Aklınıza takılan farklı soru varsa sorabilirsiniz konuyla alakalı.

Merhaba. Sınavlar genelde aralık ayı içerisinde yapılıyor 1. dönem sınavları ve sınavlar yapılmadan önce de MEB tarafından duyuruluyor, sınava giriş belgesi vs. çıkartmanız gerekiyor. Hafta sonunun iki gününe yayıyorlar ve size sınavda bir kitapçık veriyorlar. Girdiğiniz oturumlarda hangi derslerden sorumluysanız, sadece o dersleri çözüyorsunuz. Aklınıza takılan farklı soru varsa sorabilirsiniz konuyla alakalı.

Yanıtın için teşekkür ederim ancak, hocam ben liseyi bitirdim 😄

@Kaan3455, olsun. :D Herkese açık ortamdayız, konuya bakacak kişiler için cevap olmuş olsun. Konu cevapsız kalmasın, geri dönüşünüz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı