AÖL'e geçmeye değer mi?

Hedefin çok yüksek değilse bunu okul varken de yapabilirsin bence. Ha staj nasıl olur bilmiyorum, çok zorlayacaksa geçebilirsin açığa.
söyle diyeyim istediğim sıralama felan
700.000-1.450.000 arası calissam adam akıllı daha iyisini yaparım bence

Söyle diyeyim istediğim sıralama falan
700.000-1.450.000 arası calissam adamakıllı daha iyisini yaparım bence

Çok daha iyisini yaparsın. Ben bu sene çalışmadım, sadece biraz Türkçe matematik çözdüm 300K falan bekliyorum. Sende yaparsın. İstediğin netler 60TY 30 AYT falan herhalde. Çok rahat yaparsın

Çok daha iyisini yaparsın. Ben bu sene çalışmadım, sadece biraz Türkçe matematik çözdüm 300K falan bekliyorum. Sende yaparsın. İstediğin netler 60TY 30 AYT falan herhalde. Çok rahat yaparsın
Ayt düşünmüyorum hocam zor geliyor bana cidden onun yerine dgs düşündüm ben

AYT Matematik ve fen kısmında bazı konular var ki çıtır çerez, 1 saatlik çalışmayla bile net arttırabileceğin konular var öyle düşünme.
O zaman çalışırım

@cagdasuino, belge dediğiniz iş yeri açma belgesi mi?

Evet hocam iş yeri açma ve diploma bir de keskinliğini bilmiyorum ama Avrupa'da çalışmak için de bir belge verildiğini duymuştum.

Evet konu ile bilgilendirme yapmak istedim koca Kayseri'de doğru düzgün staj yeri bulamadım aramaya devam ederim ama umudumu kestim ve müdür yardımcısınada sordum açık liseye gecme hakkın var dedi bana sanırım geçer YKS de güzel bir şeyler yaparım inşallah.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı