Çözüldü AÖL'e ne zaman para yatırılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

democritus

Zeptopat
Katılım
7 Nisan 2022
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
12. sınıftayım AÖL'e geçtim aralık sınavlarına girdim, Mart sınavlarını kayıt yenileme işleminden haberdar olmadığım için yapamadım, sınava da giremedim, 3. sınavlara girebileceğimin farkındayım lakin şu an öğrencilik durumu donuk, sorum ise 3. sınavların başlangıcındaki kayıt yenileme işleminde mi ATM'ye para yatırmalıyım? yoksa şu an yatırsam aktif olur mu?
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE
 
Son düzenleme:
Çözüm
1650397259646.png


Üçüncü dönem için kayıt yaptırırsanız öğrencilik durumunuz aktif olur.

@democritus açık liseye kayıt ve kayıt yenileme işleminde önce para yatırılır, sonra halk eğitim merkezine gidilir. Önceden halk eğitim merkezine gidildikten sonra para yatırılıyordu, şimdi böyle yapıyorlar.
 
Hocam sorumu anlamadın sanırım. Her dönem kayıt yenileme ücreti yatırılıyormuş veyahut sınav ücreti aynı şey mi olduğunda şüphe ediyorum ilk dönem zaten normal kayıt oluyorsun diğer iki dönemde ATM'ye kayıt yenileme/sınav ücreti yatırıyormuşuz bende bunun kayıt yenileme tarihleri arasındamı yoksa tarihleri dışındada yatırılabilir mi onu öğrenmek istiyorum.
 
Belirlenen kayıt süreleri arasında yatırabilirsiniz. İkinci dönem bitti, sınavları da yapıldı zaten. Ek olarak üçüncü dönem zaten devlet tarafından 18 yaş ve üstü öğrencilere tanınan ekstra sınav dönemidir. 3. dönem sınavına da girmeniz bir dönem olarak sayılır.
 
Belirlenen kayıt süreleri arasında yatırabilirsiniz. İkinci dönem bitti, sınavları da yapıldı zaten. Ek olarak üçüncü dönem zaten devlet tarafından 18 yaş ve üstü öğrencilere tanınan ekstra sınav döne midir? 3. dönem sınavına da girmeniz bir dönem olarak sayılır.

Yani şu an yatırsamda donuk kalacak, o zaman tarihleri geldiğinde ATM'ye gideceğim ve yatırıcam öğrencilik durumum aktif olacak ve sınavlara girip telafi edebileceğim değil mi?
 

Geri
Yukarı