AoH 3 modu nerede paylaşılır?

EminBey1913

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 580 8GB-Ryzen 5 2600-16GB DDR4 3200 Mhz RAM
Age of History 3 için büyük çaplı sayılabilecek bir mod yaptım bunu sosyal medyada paylaşacağım zaten ama insanların indirmesi için nasıl internete yükleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Google Drive'da depolama alanınızda yer varsa oraya atın bence, Drive'ınıza sağ tık yaparak bir klasör oluşturun o klasörün içine mod ile alakalı tüm dosyaları yükleyin (veya ZIP olarak) devamında klasörden çıkın ve klasörü listede seçip sağ tık yapın paylaş seçeneği var ona tıklayın orada görseldeki gibi yapın ayarları sonra bağlantıyı kopyala diyerek modunuzuu paylaşabilrisiniz o bağlantı ile.

1739010498531.png

Teşekkür ederim en geç yarın modu paylaşacağım.

Hocam eskiden indirdiğimiz dosyalar falan da var Drive anasayfasında onlar gözükür mü?

Aşırı uzun sürüyor beyler ben modu yayınlamaktan vazgeçtim.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim en geç yarın modu paylaşacağım.

Hocam eskiden indirdiğimiz dosyalar falan da var Drive anasayfasında onlar gözükür mü?

Aşırı uzun sürüyor ben modu yayınlamaktan vazgeçtim.

Hocam o sizin internet sağlayınızdan aldığınız upload hızına göre yükleme yapıyor genelde upload hızları düşük maalesef. Hocam sadece o klasörü paylaştığınız için diğer verilerinizi göremez kimse.

Hocam o sizin internet sağlayınızdan aldığınız upload hızına göre yükleme yapıyor genelde upload hızları düşük maalesef. Hocam sadece o klasörü paylaştığınız için diğer verilerinizi göremez kimse.
Tamamdır hocam dediğim gibi yayınlamaktan vazgeçtim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı