Aorus 15P-KD alınır mı?

Bütçe
Max 18.000

Borgore

Kilopat
Herkese merhabalar, iyi forumlar dilerim. Başlıkta belirttiğim modeli almayı düşünüyorum. Bu cihazla alakalı açılan tüm konuları ve mesajlarını okudum fakat hala kararsız kalmış bulunmaktayım. Karar vermeme yardımcı olabilirseniz veya farklı model önerileriniz varsa çok memnun olurum. Ürün şuan 18 000 TL ve bütçemin üst sınırı da hemen hemen bu kadar diyebilirim.

Almayı düşündüğüm model, Intel'in 11. nesil işlemcisine sahip olan model ve bu modelde MUX Switch yokmuş maalesef. 10. nesil işlemcili olanda MUX Switch olup da bunda olmaması gerçekten saçma olmuş ve beni kararsız durumda bırakan birinci ve en önemli konu bu. Çünkü hepimizin bildiği üzere MUX Switch azımsanmayacak derecede performans artışı sağlıyor.

İkinci durum ise açılan konularda gördüğüm kadarıyla 2. SSD yuvasına SSD takıldığında oluşan sorun. Bu modelde 1 TB SSD olması güzel tabi fakat er ya da geç ikinci slotu da doldurmayı düşünüyorum.

Ürün linki :

Edit: Bu üründen önce aşağıdaki ürünü almayı düşünüyordum fakat şuan stok bitmiş durumda. Stok bitmese dahi Gigabyte'ın daha önde olduğu da aşikar sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı