AORUS 7 9KF vs Dell G16 7630

Bütçe
44.000
Bu model nasıldır? Bu fiyatta 4060'lı ve daha yüksek işlemcili alternatifler var ama ROG olması kasasının soğutmasının teknik servisinin daha iyi olduğu sonucuna ulaştırdı. Sizce değer mi?

Bu model nasıldır? Bu fiyatta 4060'lı ve daha yüksek işlemcili alternatifler var ama ROG olması kasasının soğutmasının teknik servisinin daha iyi olduğu sonucuna ulaştırdı. Sizce değer mi?
Değmez. Attığım aceri ya da gpnden asus tuf 4070'i al geç.

Değmez. Attığım Acer'i ya da GP'nden ASUS TUF 4070'i al geç.

Hocam sizi çok sıktım ama son sorun soğutma, teknik servis gibi detayları göz önünde bulundurunca attığınız Acer mı yoksa bu mu? Cevabınıza göre artık kesin kararımı vereceğim.

15 senelik asus laptop kullanıcısıyım. Sadece 4 laptop değiştim ki bunların hepsi asus. 4.yeni aldığım onu sayma, 15 senede 3 laptobum sadece 3 kez servise gitti bunun 2si genel bakım 1i açılmama nedeniyle. Acerin servisi bilmiyorum. Ona kendin bak. Servis servis diyorsun da benim gibi ptt hariç kargo şubesi olmayan bi yerde yaşıyorsan çok ekstrem bir sıkıntı yani mecbur göndermek zorunda olduğun bir şey olmadıkça servisle işin olmuyo zaten.
Özetle işlemci çok önemli değilse, render gibi şeylerle uğraşmayacaksan 2k ve 165 hz olması nedeniyle aceri al. İşlemci ve ekran kartı daha yüksek olmalı, daha güçlü bir şey istiyorum diyorsan gpnden 4070 tuf'u al bu attığını değil. Gpn 4070 asus tuf yaz çıkar zaten. Bunun da ayrımını sen yapacan.

15 senelik ASUS laptop kullanıcısıyım. Sadece 4 laptop değiştim ki bunların hepsi ASUS. 4.yeni aldığım onu sayma, 15 senede 3 laptopum sadece 3 kez servise gitti bunun 2'si genel bakım 1I açılmama nedeniyle. Acer'in servisi bilmiyorum. Ona kendin bak. Servis servis diyorsun da benim gibi PTT hariç kargo şubesi olmayan bir yerde yaşıyorsan çok ekstrem bir sıkıntı yani mecbur göndermek zorunda olduğun bir şey olmadıkça servisle işin olmuyor zaten.
Özetle işlemci çok önemli değilse, render gibi şeylerle uğraşmayacaksan 2K ve 165 Hz olması nedeniyle Acer'i al. İşlemci ve ekran kartı daha yüksek olmalı, daha güçlü bir şey istiyorum diyorsan GP'nden 4070 TUF'u al bu attığını değil. GPN 4070 ASUS TUF yaz çıkar zaten. Bunun da ayrımını sen yapacaksın.

Ben biraz daha 40.000 altı bir laptop arıyorum ASUS TUF olan 45.000 Acer'ın da donanımı özellikleri bana uygun gözüküyor sanırım Acer'ı alacağım ilgilendiğiniz için çok teşekkürler iyi sosyaller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı