Çözüldü Aorus anakartta Windows 10 nasıl yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

asas21

Centipat
Arkadaşlar BIOS ekranından flaşı seçtim yeniden başlattım. Ekranda kocaman Aorus yazıyor başkada bir şey olmuyor biraz bekledim hala aynı. Boot yerinde general flash ve UEFI flash yazıyordu ben UEFI seçiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam anakartın yazılımı UEFI yapamazsınız bildiğim kadarıyla (yanlışım varsa düzeltin hocam)
Deneyeyimm
Onu yapsa çözülecek zaten büyük ihtimal.
Hocam odediğinizi anladım benim dediğim Uefı yazılımsalsa bios unu güncellesem belki gelir yeni model anakart çünkü

Hocam siz şimdi Rufus'a girin, benim attığım görseldeki gibi ayarı yapın ve yazdırın. Denemekten zarar gelmez.
Bios ta Uefı only yazıyor

Açılışta F12'ye basıp UEFI part 1'i seçin.
Hocam anakartta Uefı desteği var şuanda da son sürümü yukledim , windows lu flashı takınca biosta boot yerine geliyorum uefı seçince PC de sadece aorus yazıyor baya bekledim birşey değişmedi hala aorus yazıyor , m.2 yi seçince Uefı hatası veriyor. Biosta Uefı only yazıyor

@Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• 16855432552091601318768.jpg
    16855432552091601318768.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 24
Hocam anakartta UEFI desteği var şu anda da son sürümü yukledim, Windows'lu flashı takınca BIOS'ta boot yerine geliyorum UEFI seçince PC de sadece Aorus yazıyor bayağı bekledim bir şey değişmedi hala Aorus yazıyor, M.2'yi seçince UEFI hatası veriyor. BIOS'ta UEFI only yazıyor

@Recep Baltaş

Söylediğimi neden yapmıyorsunuz? Belleği takın, açın sistemi F12'ye basın, boot menüsü gelecek oradan uefi part 1'i seçeceksiniz.

BIOS'la işiniz yok.

Söylediğimi neden yapmıyorsunuz? Belleği takın, açın sistemi F12'ye basın, boot menüsü gelecek oradan UEFI part 1'i seçeceksiniz.

BIOS'la işiniz yok.

Yaptım Windows yükleme ekranına geldim bu sefer de Windows düzgün yüklenemedi hatası veriyor.

Arkadaş çözüm için gelmemiş buraya laf yapmaya gelmiş 🧐😆

Hocam sistemde UEFI denilen bir teknoloji var ise ben neden eski sistem kurayım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı