Aorus B450 anakartta RGB'ler nasıl kontrol edilir?

Savacugur

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar Aorus B450 model anakart ve Aorus RTX 3060 ekran kartım var B550 anakart alacağım fakat Aorus model almak istemiyorum ASUS ROG STRIX model B550 anakart alacağım fakat şöyle bir sıkıntım var. Ekran kartım Gigabyte Aorus model olduğu için RGB'yi kontrol edemeyeceğim ekran kartındaki ve ekran kartındaki RGB ışıklar sürekli açık kalacak bunu kontrol etmenin veya kapatmanın bir yolu var mı?

Merhabalar Aorus B450 model anakart ve Aorus RTX 3060 ekran kartım var B550 anakart alacağım fakat Aorus model almak istemiyorum ASUS ROG STRIX model B550 anakart alacağım fakat şöyle bir sıkıntım var. Ekran kartım Gigabyte Aorus model olduğu için RGB'yi kontrol edemeyeceğim ekran kartındaki ve ekran kartındaki RGB ışıklar sürekli açık kalacak bunu kontrol etmenin veya kapatmanın bir yolu var mı?

Dostum ekran kartının kendi yazılımı var onunla kontrol edebilirsiniz. Benim Anakart'da Gigabyte ekran kartım Zotac bende maalesef ayrı bir uygulama ile kontrol ediyorum.

Aura Sync ile kontrol edersin. Kontrol etmek için illa Gigabyte marka anakart lazım değil.
kontrol edilmiyor aura sync ile nereden çıkardın kontrol edildiğini
armoury crate uygulaması var bende onunla kontrol ediliyor. dediginiz anakart desteklermi bilemiyorum
dostum sen anlamamışsın beni iki farklı markadan bahsediyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00