Normalde Gaming Plus Max düşünüyorum ama daha iyi olsun dedikçe GPU fiyatlarına yaklaştım. Şu an Aorus Elite'in en ucuzu 650 TL galiba. Fikrimi değiştirirsem pişman olur muyum?
Şu Asus'un Türkiye servisi sıkıntılı biraz. Ama şahsen Asus ROG Strix 1660Ti kullanıyorum sıcaklık değerlerinde MSI Gaming X 65° ye gelirken benim kartım daha 60° yi görmedi. En fazla 58° oda 1 saat benchmark yapınca.Alınır, neden alınmasın. Günümüzde Gigabyte, Asus, Msi gibi markalar çokça tercih ediliyor. Fakat şahsen ben Asus bir daha asus anakart almamayı düşünüyorum. Elektrik kesintisinden dolayı chipsetim yandığı için. Bahsettiğim anakart Asus TUF Z390 Gaming Plus. Evet, teknoloji ne kadar şans işi olsa da böyle bir durumla karşılaştım. Servise yolladım geri geldi ve hala aynı hata? bir daha yolladım ve geldiği gibi sattım. Bu sefer tercihimi MSI'dan yana kullandım ve şu an mutluyum. Bu Asus firmasını kötü mü yapar? hayır, fakat ben artık tercih etmeyeceğim. Aynı fiyat bandında bulunan, çok farkları olmayan ünlü firmaların ürünlerinin teknik servisini araştırıp almanızı tavsiye ederim.
Şu Asus'un Türkiye servisi sıkıntılı biraz. Ama şahsen Asus ROG Strix 1660Ti kullanıyorum sıcaklık değerlerinde MSI Gaming X 65° ye gelirken benim kartım daha 60° yi görmedi. En fazla 58° oda 1 saat benchmark yapınca.
Ve kasam Rampage Joyance sen düşün.
MSI B450 Gaming Plus Max kullanıyorum öneririm.
MSI'dan vazgeçemiyordum zaten. Forum tavsiyeleriyle iyice kafama oturdu.B450 çipsetli anakart alacaksanız MSI öneririm. Karşılaştırmalarını Youtube dan bulabilirsin.
Anakart konusunda diyorsanız alınır. Gaming plus max den daha iyi olur.
Bu arada Asus ROG Strix modellerine de bakabilirsiniz bütçe yeterse.
Gaming Plus Max'den daha iyi diyenleri ilk defa görüyorum. Bir de Strix çok iyi ama sistemime fazla.Alınır. Gaming Plus MAX'den daha iyi soğutma açısından. Kalite bakımından hemen hemen aynılardır Aorus elite biraz daha iyidir.
Aynı şekilde Asus ROG Strix'e de bakılabilir.
Alınır, neden alınmasın. Günümüzde Gigabyte, Asus, Msi gibi markalar çokça tercih ediliyor. Fakat şahsen ben Asus bir daha asus anakart almamayı düşünüyorum. Elektrik kesintisinden dolayı chipsetim yandığı için. Bahsettiğim anakart Asus TUF Z390 Gaming Plus. Evet, teknoloji ne kadar şans işi olsa da böyle bir durumla karşılaştım. Servise yolladım geri geldi ve hala aynı hata? bir daha yolladım ve geldiği gibi sattım. Bu sefer tercihimi MSI'dan yana kullandım ve şu an mutluyum. Bu Asus firmasını kötü mü yapar? hayır, fakat ben artık tercih etmeyeceğim. Aynı fiyat bandında bulunan, çok farkları olmayan ünlü firmaların ürünlerinin teknik servisini araştırıp almanızı tavsiye ederim.
Şu Asus'un Türkiye servisi sıkıntılı biraz. Ama şahsen Asus ROG Strix 1660Ti kullanıyorum sıcaklık değerlerinde MSI Gaming X 65° ye gelirken benim kartım daha 60° yi görmedi. En fazla 58° oda 1 saat benchmark yapınca.
Ve kasam Rampage Joyance sen düşün.
Asus'un GTX 750 Ti'ı bile tek fanı kırıldı diye çıkarmama rağmen taş gibi çalışıyordu. Çok sağlam marka ama bazen şans gerekiyor böyle işlerde.Msi Gaming RTX 2070 kullanıyorum RDR2 gibi bir oyunda 60-63 derecedeyim. Bu biraz havalarla da alakalı. Ben biraz soğuk bir evde kalıyorum maalesef öğrenci evi olduğu için. boştayken kartımı 20 dereceyi gördüm![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.