Aorus Engine açılmıyor

Makaleler
1
Gigabyte Aorus M.2 farem var, DPI ayarlamak için Aorus Engine kullanıyor idim. Yakın zamanda Windows 11'e geçtim, en son güncel Aorus Engine'i sayfasından indirip kuruyorum hata almadan fakat Aorus Engine açılmıyor. Arka planda açık gözüküyor fakat ekrana gelmiyor. Defalarca sil kur yaptım düzelmedi. Windows 10 kullanıyorken böyle bir sorun yoktu. Herhangi bir hata almadığım için SS'te atamıyorum. Arkada Aorus Engine açık gözüküyor hatta sistem kaynaklarını bayağı sömürüyor, bilgisayarı bayağı kastırıyor arkada, çoğu program yanıt vermiyor Aorus Engine arkada açık iken. Yardımcı olabilir misiniz acaba?
İşinize yarar mı bilmem ama laptopum MSI Bravo 15 B5DD-022xtr.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı sorunu yaşıyorum defalarca sil kur yaptım hiç düzelmedi Gigabyte şirketinin acil düzeltmesi gerek çözüm bulabildiyseniz lütfen benlede paylaşır mısınız?

Hocam aynı sorunu yaşıyorum defalarca sil kur yaptım hiç düzelmedi Gigabyte şirketinin acil düzeltmesi gerek çözüm bulabildiyseniz lütfen benlede paylaşır mısınız?
Yeni çıkan uygulaması var Gigabyte'ın, Gigabyte Control Center'dı ismi sanırım. Onu kurun AORUS M2 destek sayfasında vardı linki. Oradan yönetiyorum, daha iyi bir uygulama o AORUS Engine'den.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı