Aorus GeForce® GTX 1080 Ti 11G BIOS güncelleme

Klorex

Hectopat
Merhabalar, Aorus GeForce GTX 1080 Ti 11G ekran kartım var fakat sitesindeki BIOS'unu güncellemek istiyorum nasıl yapabilirim? Dosyalari indirdim ama böyle bir dosya çıkıyor ve açamıyorum. 2 dosya çıkıyor hangisini de yükleyeceğim bilmiyorum. 2sıde açılmıyor asıl sorunum kartım PUBG'de, LOL'de, böyle oyunlarda oyundan atıyor crash yiyorum bir türlü çözemedim bu yolu da denemek istedim oda olmuyor yardımcı olur musunuz kartı arkadaşa yolladım onda güzel çalisiyor ama benim bilgisayarımda maalesef FPS'de düsük kart performansını göstermiyor.
Ekipman:
1920x1080 144Hz monitör.
PSU: Rampage ETX-750-1 750W 80 Plus Gold aktif PFC 12CM fan.
120GB transcend SSD.
500GB HDD.
ASUS AMD TUF X470 PLUS GAMING anakart.
Ryzen 5 2600X işlemci.
Tridentz 3000 MHz 8x2(16 GB) RGB RAM.

Dosya Ekleri

• ss.png
    ss.png
    212,8 KB · Görüntüleme: 116
  • sa.png
    sa.png
    95,5 KB · Görüntüleme: 98
Bunu da yükle.
Ve bunu da.

Teşekkür ederim vaktinizi aldım anlamıyorum neden böyle yapıyor sorun belki bunda dır diye Update yapmak istemiştim 1080 Ti var ama RX580 le aynı FPS alıyorum ve hep crash yiyorum 1080 Ti'de öbür kartımla normal oynuyorum.
peki son bir şey o klasörlerde parola istedi bende sizde istedimi parolasını biliyormusunuz ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı