Aorus GP-AP750GM alınır mı?

Üst seviye bir üründür. Hangi fiyattan alıyorsunuz?
İtopya üzerinde şu an 2.845 TL. Aorus 3070 Ti, Ryzen 7 5700x sistemde kullanacağım. Uygun mu? Veya ikinci el garantili RM850X alabilirim. Hangisi mantıklı? Bu modelin 850Watt olanı da var. O da 3.385 TL

P750GM'in aksine sorunsuz olan üründür.
Bahsettiğim sistem için önerir misiniz?

İtopya üzerinde şu an 2.845 TL. Aorus 3070 Ti, Ryzen 7 5700x sistemde kullanacağım. Uygun mu? Veya ikinci el garantili RM850X alabilirim. Hangisi mantıklı? Bu modelin 850Watt olanı da var. O da 3.385 TL

Gereksiz bir ödeme olur.

2. el garantili RM850X ne kadar? Fiyatı uygunsa alınabilir, geleceğe yatırım olur.

2. el garantili RM850X ne kadar? Fiyatı uygunsa alınabilir, geleceğe yatırım olur.
2750-3500 arası ilanlar var hocam. Bazıları beyaz bazıları siyah. Sanırım aynı isimde farklı modelleri var.

Gereksiz bir ödeme olur.

Herhangi bir sorun sıkıntı bildiren gördün mü hocam bu modelde ? Ve ikinci el konusunda fikrin nedir? Sürekli PSU konularında yorumlarını görüyorum. Fikrini merak ediyorum..

Herhangi bir sorun sıkıntı bildiren gördün mü hocam bu modelde ? Ve ikinci el konusunda fikrin nedir? Sürekli PSU konularında yorumlarını görüyorum. Fikrini merak ediyorum..
Gayet kaliteli üründür. Sıfır almak isterseniz 750W için o kadar para vermeyin. İkinci el konusunda bir şey diyemem. O biraz sizin inisiyatifinizdedir.

Gayet kaliteli üründür. Sıfır almak isterseniz 750W için o kadar para vermeyin. İkinci el konusunda bir şey diyemem. O biraz sizin inisiyatifinizdedir.
Peki bunun hangi renk olanını almak lazım? Kasa rengi siyah. Parçalarda öyle. Ama bu psu'nun beyaz olan modeli daha yeni daha iyi galiba. Doğrumudur? Siyah olanı alınır mı?

Peki bunun hangi renk olanını almak lazım? Kasa rengi siyah. Parçalarda öyle. Ama bu PSU'nun beyaz olan modeli daha yeni daha iyi galiba. Doğru mudur? Siyah olanı alınır mı?
Ben NZXT C750 Gold sundum size. Hangi üründen söz ediyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı