Elektronik Aorus M2 fare İtopya'da 290 TL

19 cm el ölçüleri uygun mudur küçük fareler çok rahatsız ediyor. Geçici olarak almayı düşünüyorum.

Ekran olarak ne kullanıyorsunuz hocam?

Hocam elim orta ile büyük arasında ve tam oturuyor. Siz düşünün.

Hocam el büyüklüğünde büyük, küçük algısını tam olarak bilmiyorum. Ölçme şansınız var mı?

3327 sensörlü 50 milyon omron switchli fiyatına değecek bir fare.
Yalnız oldukça küçük olduğunu belirteyim.
Sayfasında 3 tane driver var, en üstteki 2 tanesi çalışmıyor. En alttaki çalışıyor.
Ondan DPI ve Hz ayarı yapılabiliyor ancak renk vs. değişmiyordu sanırım.
Yazılım konusunda sıkıntılı bir fare. Ama en önemli olan 2 şey DPI ve Hz ayarlanabiliyor.

Arkadaşım siz iyi misiniz? Bir saniye durup düşünün bu ürünü neden bu fiyata satıyorlar diye? Ürünün piyasası yok. Yapılmış en kötü farelerden birisi. Özelliklerine bakarak bu iyi bir ürün diye satın alıyorsunuz, yanlış yapıyorsunuz. En çok nefret edilen markaların ürünleri bile bu üründen kat be kat daha iyi.

Arkadaşım siz iyi misiniz? Bir saniye durup düşünün bu ürünü neden bu fiyata satıyorlar diye? Ürünün piyasası yok. Yapılmış en kötü farelerden birisi. Özelliklerine bakarak bu iyi bir ürün diye satın alıyorsunuz, yanlış yapıyorsunuz. En çok nefret edilen markaların ürünleri bile bu üründen kat be kat daha iyi.
Neden bu kadar yükseldiğini anlamadım. Mouse tamamen F/P. M3 Aura bile 400 TL. Bir mouse'a indirim gelince direkt "bu farenin fiyatı az ise kalitesi de kötüdür" aklındasınız. Siz ne yaşıyorsunuz ya. Özelliklerine bakıyoruz özellikleri iyi. Bu mouse'un neresi kötü be arkadaşım? Tamam sağdaki makro tuşları biraz rahatsız ediyor ama bunun için de ağır eleştirilmez be.

3327 sensörlü 50 milyon omron switchli fiyatına değecek bir fare.
Yalnız oldukça küçük olduğunu belirteyim.
Sayfasında 3 tane driver var, en üstteki 2 tanesi çalışmıyor. En alttaki çalışıyor.
Ondan DPI ve Hz ayarı yapılabiliyor ancak renk vs. değişmiyordu sanırım.
Yazılım konusunda sıkıntılı bir fare. Ama en önemli olan 2 şey DPI ve Hz ayarlanabiliyor.
Hocam fareyi kullanıyorum da Hz'i nereden ayarlayacağız? Makronun linkini atabilir misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı