Aorus M2 vs Prime

333542

Kilopat
Öneri için açtıgım konuda Aorus önerilmişti ve aldım fakat Prime daha iyi gibi boyut farkı ne kadar? Aorus elime küçük geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımsal olarak SS Prime çok daha iyi bir mouse.

1699545328214.png

Bu da Aorus M2'nin boyutları:

1699545461206.png

Yani Aorus elinize küçük geliyorsa Prime daha iyi olur bu yönden de.

Sağ olun bugün indirime girerse alacağım direkt.
500 TL zaten? Normal fiyatı 700 TL üstündeydi, al direkt. İndirimde 1 haftadır.

500 TL zaten? Normal fiyatı 700 TL üstündeydi, al direkt. İndirimde 1 haftadır.

Performans konusunda çok fark eder mi acaba merak ediyoırum

Keşke zamanında öneri attığımda bu fareyi önerselerdi şimdi diğerini alan da olmayacak.
Hocam Aorus M2 kötü fare değil, fiyatına göre en iyi farelerden birisi. 300 TL civarına olsa yine öneririz. SS Prime normalde 700 TL üstündeydi, o yüzden Aorus M2 yerine SS Prime alın diyemezdi kimse. Şu an birisi 400, birisi 500 TL.

Ben de Corsair Harpoon RGB Pro modelini kullanıyorum, Aorus M2 ile aynı sensöre sahipler. 500 TL'ye düştüğünü görünce ben de aldım SS Prime'ı. Corsair'i de yedek mouse olarak kullanacağım.

Hocam Aorus M2 kötü fare değil, fiyatına göre en iyi farelerden birisi. 300 TL civarına olsa yine öneririz. SS Prime normalde 700 TL üstündeydi, o yüzden Aorus M2 yerine SS Prime alın diyemezdi kimse. Şu an birisi 400, birisi 500 TL.

Ben de Corsair Harpoon RGB Pro modelini kullanıyorum, Aorus M2 ile aynı sensöre sahipler. 500 TL'ye düştüğünü görünce ben de aldım SS Prime'ı. Corsair'i de yedek mouse olarak kullanacağım.
Aorus m2 300e aldım zaten

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı