Elektronik Aorus M4 279TL!

Normal Vector daha iyi. Essential için aynısı denemez.
Sonuçta M4'ten iyi. Ayrıca standart Vector 399TL. Burada 70 TL'nin hesabını yapan adamlar varken 90 TL farkla bir mouse atsam linç yerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende bundan var memunum ama essentialsız versiyonu daha iyi onu alın

Şu an bu ürünü kullanıyorum. Eğer çok çok profesyonel bir şey lazım değilse güzel. Ben fazlasıyla memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her Corsair ürününde sorun çıkacağı ne malum? Bir SteelSeries ürününde, birçok SteelSeries ürününde sorun var diye Rival 3 önermekten geri durmuyorsunuz yoksa.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RGB PRO olan versiyonunda bile bir sürü scrool sorunu yaşayan olmuş. Pro Champions olan düz model ile aralarındaki tek fark aydinlatma ve küçük ağırlık farklılığı. Onun dışında kullanılan malzeme, switch, sensör aynı dostum. Rival 3 önermemem için de bir sebep göremiyorum hâla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Farenin IPS değeri dışında pek sorunu yok gibi 200 IPS 50G, bir de Switch'ler Kailh olsaydı.

DeathAdder V2 Mini alsın? Bu ürün alınmaz cidden. İndirim ile 300 TL civarına geliyor. Alan kişi 20 TL eklesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…