Sonuçta M4'ten iyi. Ayrıca standart Vector 399TL. Burada 70 TL'nin hesabını yapan adamlar varken 90 TL farkla bir mouse atsam linç yerim.Normal Vector daha iyi. Essential için aynısı denemez.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuçta M4'ten iyi. Ayrıca standart Vector 399TL. Burada 70 TL'nin hesabını yapan adamlar varken 90 TL farkla bir mouse atsam linç yerim.Normal Vector daha iyi. Essential için aynısı denemez.
Bu çok daha iyi bir mouse:
Sırf Gigabyte diye 200 IPS tarama hızı olan bir ürüne 279 TL verilmesi mantıklı değil. 70 TL daha ekleyip bunu alın.![]()
HP Omen Vector Essential Kablolu Gaming Mouse Siyah
Omen Vector Essential Kablolu Gaming Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Her Corsair ürününde sorun çıkacağı ne malum? Bir SteelSeries ürününde, birçok SteelSeries ürününde sorun var diye Rival 3 önermekten geri durmuyorsunuz yoksa.
Corsair Sabre Rgb pro wireless mouse wheel issue
I bought my sabre 6 months ago on amazon. Since two weeks now, the mouse wheel started going crazy. When I'm scrolling, it sometimes doesn't react or it's scrolling in the wrong direction. I can't play valorant like that so I would be happy if someone could help me out.forum.corsair.com
RGB PRO olan versiyonunda bile bir sürü scrool sorunu yaşayan olmuş. Pro Champions olan düz model ile aralarındaki tek fark aydinlatma ve küçük ağırlık farklılığı. Onun dışında kullanılan malzeme, switch, sensör aynı dostum. Rival 3 önermemem için de bir sebep göremiyorum hâla.
Dostum 150-200TL koyamayan adam mouse almasın mı? Her düşük bütçeye sahip arkadaşın konusuna bütçeni arttır sağlam bir şey al vs. diyorsun da parası bu kadara yeten adamlar var. Alabileceğini en düzgün ürünü almak istiyorlar.
Bulabilir misiniz bu fiyatlara daha iyi bir mouse? 300TL'ye AGM700 var onun dışında yakın bütçede daha iyi bir alternatif yok. 300TL altı Aorus m4'ten iyi bir mouse bulunmuyor şu anda. Gidip ikinci el linki atmayın şimdi. Gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.