Satılık AORUS parçalı, SteelSeries ekipmanlı RTX 3070 sistem

Konu ile biraz alakasız olacak ancak sormadan edemeyeceğim. Ben SSD araştırması yapıyorum ve M2 SSD'lerin ömrüne bakıyorum. Sizdeki M2'e kaç TB veri yazılıp % kaç ömrü kaldığını yazabilir misiniz?

Konu ile biraz alakasız olacak ancak sormadan edemeyeceğim. Ben SSD araştırması yapıyorum ve M2 SSD'lerin ömrüne bakıyorum. Sizdeki M2'e kaç TB veri yazılıp % kaç ömrü kaldığını yazabilir misiniz?
Hocam 5000 okuma yazma var. Ancak ömrü ne kadar bilmiyorum fakat onu ayrı olacak sattım.
Hangi ildesinizi hocam iletişim bilgisi verir misiniz?
Sistemdeki AORUS SSD ayrı olarak satıldığından fiyatı 26'ya düşürdüm ancak düzenlemeyi unuttum.

512 GB M.2 SSD + 240 Sata SSD mevcut. Bilginize.
Hangi ildesinizi hocam iletişim bilgisi verir misiniz?
İlanım burada. İlan detaylarını okumanızı tavsiye ederim. Sahibinden üzerinden mesaj atarsanız iletişim bilgilerimi de paylaşırım.

Fiyat 25 bin olarak güncellenmiştir. Dolar yükselmekte ve sistem 1 hafta içinde satılmazsa ilandan kaldırılacaktır.

Son düzenleme:
Hocam 5000 okuma yazma var. Ancak ömrü ne kadar bilmiyorum fakat onu ayrı olacak sattım.

Sistemdeki Aorus SSD ayrı olarak satıldığından fiyatı 26'ya düşürdüm ancak düzenlemeyi unuttum.

512 GB M.2 SSD + 240 SATA SSD mevcut. Bilginize.

İlanım burada. İlan detaylarını okumanızı tavsiye ederim. Sahibinden üzerinden mesaj atarsanız iletişim bilgilerimi de paylaşırım.

Fiyat 25 bin olarak güncellenmiştir. Dolar yükselmekte ve sistem 1 hafta içinde satılmazsa ilandan kaldırılacaktır.

Anakart konusunda emin değilim ama Ekran kartınız yurt dışından alınmış garantisi yok lütfen belirtin.

Anakart konusunda emin değilim ama Ekran kartınız yurt dışından alınmış garantisi yok lütfen belirtin.
2 yıl Amazon garantisi vardır. Japonya Amazon'dan alınan kartların garantisi olmamaktadır sadece.

Şu beğenmedim emojisi atanlar, böyle bir sistemin 15 bin lira falan olmasını bekliyorlar herhâlde. Ölücü olunur da bu kadar da olunmaz :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı