Aorus RTX 3070 ne kadar olur?

Bütçe
26.000 max

schentuna

Decapat
Yer
Hiçlik
Daha fazla  
Selamlar, stok durumları düzelirse bu kartın fiyatı ne kadara düşer sizce? Aynı zamanda bu kartın şu anki 15 bin fiyatıyla (İtopya) kurduğum Full Corsair + Aorus sistem 26 bin ediyor. Sizce değer mi?
Özellikler;
  • Aorus Pro AC Wi-Fi anakart.
  • Ryzen 5 5600X.
  • Aorus Master RTX 3070.
  • Corsair H100I Elite capellix 240mm.
  • 500GB Samsung M.2 SSD EVO 970.
  • Corsair 4000X RGB kasa.
  • Corsair HX750I tam moduler Platinium 750Watt.
  • Corsair LL120 Single fan.
  • Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 3600MHz RAM.

NOT: Dolar sürekli artıyor. Eğer böyle giderse hiç alamam PC. O yüzden bir tık acele ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam TUF serisinden pek hoşlanmıyorum ve öncelikli tercihim Aorus Master.

Bütçeniz var ve bu fiyat sizi yormuyorsa elbette ihtiyacınızı almış olacaksınız. Ancak şahsi fikrim bu paraya kesinlikle değmez. Orta seviye bir sistem ya da laptop alıp idarelik kullanabilir, sonrasında sistemi oluşturabilirsiniz. Ben olsam şu fiyatlarla sistem toplama işine girmem. İncehesap Cuma günü indirimlerini takip edebilirsiniz. Acele etmeyin derim. Az bir para değil.

Bütçeniz var ve bu fiyat sizi yormuyorsa elbette ihtiyacınızı almış olacaksınız. Ancak şahsi fikrim bu paraya kesinlikle değmez. Orta seviye bir sistem ya da laptop alıp idarelik kullanabilir, sonrasında sistemi oluşturabilirsiniz. Ben olsam şu fiyatlarla sistem toplama işine girmem. İncehesap Cuma günü indirimlerini takip edebilirsiniz. Acele etmeyin derim. Az bir para değil.
Amazon stoklarını ve Haziran ayını bekleyeceğim gibi şimdilik umarım yine 6k-7k bandına düşer veya stokta yakalarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı