RTX 3070 Ti Aorus için kasa genişliği ne kadar olmalı?

fafu99

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar ben RTX 3070 Ti Aorus almak istiyorum. Boyutlarına baktım fotoda da gördüğünüz gibi ekran kartı kablolara temas edecek. Sizce bu bir sorun mudur? Bir sıkıntı olur mu? Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• 20210903_153709.jpg
    20210903_153709.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 70
2.7 slot yer varsa sorun yok.
Tam böyle tani alttakilere deyer gibi geldi.
Sorun olursa bir riser alıp diklemesine yerleştirirsin kasaya
Hocam kasa uyumlu mu bilmiyorum küçük bir kasa kendileri. Msi mag 100r. Ama iyi fikir şık duruyor. Bir yerde riser performansı etkiliyor falan demişleri bilmiyorum.
Metre güzelmiş. Bir sorun olacağını zannetmem.
Teşekkürler hocam anneannemden aldım. Umarım olmaz olursa sökerim yok argb yok ses kablosu falan hepsini sökerim. Bir tek PC açma tuşu sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• 20210903_174537.jpg
    20210903_174537.jpg
    147,8 KB · Görüntüleme: 44
Tam böyle tani alttakilere deyer gibi geldi.

Hocam kasa uyumlu mu bilmiyorum küçük bir kasa kendileri. Msi mag 100r. Ama iyi fikir şık duruyor. Bir yerde riser performansı etkiliyor falan demişleri bilmiyorum.

Teşekkürler hocam anneannemden aldım. Umarım olmaz olursa sökerim yok argb yok ses kablosu falan hepsini sökerim. Bir tek PC açma tuşu sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum.
Hocam benim de anakartımda tek slot var ekran kartı için ama 2 tane x1 slot var oraya taktım 2. ekran kartımı riserla herhangi bi performans düşüklüğü yaşamadım ki 7/24 mining yapıyorum tam performansta çalışabiliyor her ikisi de %100de

Hocam benim de anakartımda tek slot var ekran kartı için ama 2 tane x1 slot var oraya taktım 2. ekran kartımı riserla herhangi bi performans düşüklüğü yaşamadım ki 7/24 mining yapıyorum tam performansta çalışabiliyor her ikisi de %100de
Teşekkürler hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı