fafu99
Megapat
Daha fazla
Problem olmaz bence.Merhabalar ben RTX 3070 Ti Aorus almak istiyorum. Boyutlarına baktım fotoda da gördüğünüz gibi ekran kartı kablolara temas edecek. Sizce bu bir sorun mudur? Bir sıkıntı olur mu? Ne yapmalıyım?
Metre güzelmiş. Bir sorun olacağını zannetmem.Merhabalar ben RTX 3070 Ti Aorus almak istiyorum. Boyutlarına baktım fotoda da gördüğünüz gibi ekran kartı kablolara temas edecek. Sizce bu bir sorun mudur? Bir sıkıntı olur mu? Ne yapmalıyım?
Tam böyle tani alttakilere deyer gibi geldi.2.7 slot yer varsa sorun yok.
Hocam kasa uyumlu mu bilmiyorum küçük bir kasa kendileri. Msi mag 100r. Ama iyi fikir şık duruyor. Bir yerde riser performansı etkiliyor falan demişleri bilmiyorum.Sorun olursa bir riser alıp diklemesine yerleştirirsin kasaya
Teşekkürler hocam anneannemden aldım. Umarım olmaz olursa sökerim yok argb yok ses kablosu falan hepsini sökerim. Bir tek PC açma tuşu sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum.Metre güzelmiş. Bir sorun olacağını zannetmem.
Hocam benim de anakartımda tek slot var ekran kartı için ama 2 tane x1 slot var oraya taktım 2. ekran kartımı riserla herhangi bi performans düşüklüğü yaşamadım ki 7/24 mining yapıyorum tam performansta çalışabiliyor her ikisi de %100deTam böyle tani alttakilere deyer gibi geldi.
Hocam kasa uyumlu mu bilmiyorum küçük bir kasa kendileri. Msi mag 100r. Ama iyi fikir şık duruyor. Bir yerde riser performansı etkiliyor falan demişleri bilmiyorum.
Teşekkürler hocam anneannemden aldım. Umarım olmaz olursa sökerim yok argb yok ses kablosu falan hepsini sökerim. Bir tek PC açma tuşu sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum.
Teşekkürler hocam.Hocam benim de anakartımda tek slot var ekran kartı için ama 2 tane x1 slot var oraya taktım 2. ekran kartımı riserla herhangi bi performans düşüklüğü yaşamadım ki 7/24 mining yapıyorum tam performansta çalışabiliyor her ikisi de %100de
Teşekkürler hocam.
Çok haklısınız hocam kasanın desteği yok ama uydurabilirniyim diye araştırma yapacağım.Rica ederim hocam, hem de estetik görüntü olarak çok hoş duruyor. Tavsiye ederim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.