Anıl Budak
Megapat
Birkaç gün önce RX 580 Aorus Extreme Edition (Computer Parts, Laptops, Electronics, and More - Newegg.com) ekran kartı aldım.
Birkaç sorum var.
1) Bu ekran kartı PCI-e X16 Gen 3.0 destekli, ben bunu Pci-e X16 Gen 2.0'a takabilir miyim? Performans kaybı çok olur mu?
Benim monitörüm Philips 226V. Monitörde 2 çıkış var biri DVI diğeri de D-Sub.
2) Ekran kartını hangisine taksam daha iyi olur?
3) Birde benim monitörün DVI girişi bir çizgi sağında da 24 pin den oluşuyor. Üzerinde yazmamışlar hangi DVI olduğu. Bu DVI-D mi acaba? (dvi - Google'da Ara) Yukarıdan aşağıya dördüncüsü benimkiyle ayni.
4) HDMI ile Dvi-D arasında "gaming" açısından çok fark var mı? Çünkü monitörde HDMI desteği yok.
Bunlar benim ayrıca merak ettiğim sorular:
5) VGA to DVI dönüştürücüler nasıl oluyor? Yani demek istediğim çalışma sistemleri yine Vga gibi mi? Yoksa aynı bir DVI gibi mi çalışıyorlar.
6) DVI-D girişli monitörlerin diğer DVI'larla uyumu var mı? (DVI -a DVI-i gibi)
7) Son olarak önerdiğiniz bir DVI-D kablo var mı? Piyasada yok altın kaplı versiyonları felan var almaya değer mi yani?
Birkaç sorum var.
1) Bu ekran kartı PCI-e X16 Gen 3.0 destekli, ben bunu Pci-e X16 Gen 2.0'a takabilir miyim? Performans kaybı çok olur mu?
Benim monitörüm Philips 226V. Monitörde 2 çıkış var biri DVI diğeri de D-Sub.
2) Ekran kartını hangisine taksam daha iyi olur?
3) Birde benim monitörün DVI girişi bir çizgi sağında da 24 pin den oluşuyor. Üzerinde yazmamışlar hangi DVI olduğu. Bu DVI-D mi acaba? (dvi - Google'da Ara) Yukarıdan aşağıya dördüncüsü benimkiyle ayni.
4) HDMI ile Dvi-D arasında "gaming" açısından çok fark var mı? Çünkü monitörde HDMI desteği yok.
Bunlar benim ayrıca merak ettiğim sorular:
5) VGA to DVI dönüştürücüler nasıl oluyor? Yani demek istediğim çalışma sistemleri yine Vga gibi mi? Yoksa aynı bir DVI gibi mi çalışıyorlar.
6) DVI-D girişli monitörlerin diğer DVI'larla uyumu var mı? (DVI -a DVI-i gibi)
7) Son olarak önerdiğiniz bir DVI-D kablo var mı? Piyasada yok altın kaplı versiyonları felan var almaya değer mi yani?
Son düzenleyen: Moderatör: