CVaRyOfficial
Decapat
Daha önce kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirsin, USB belleğe ihtiyacım var aslında 32 GB bile yeterli varsa önerisi olan bekliyorum.
Kingston 64 GB Dtxon DataTraveler Exodia Onyx modelini bulabildim sadece şansıma indirim de varmışKingston ya da SanDisk alın verileriniz güvende olsun, ucuz modelleri piyasada bolca var.
Kingston 64 GB dtxon datatraveler exodia onyx modelini bulabildim sadece şansıma indirim de varmışteşekkürler.
Kingston 64 GB Dtxon DataTraveler Exodia Onyx modelini bulabildim sadece şansıma indirim de varmışteşekkürler
hocam bir kaç önemli veri depolamak BIOS güncellemek, Windows kurulumu vs dışında USB bellekle pek işim olmicak, yine de öneriniz için teşekkür ederim, belki alabilirim.Hepsiburada'da yorumlarda 100 MB/s okuma 15 MB/s yazma verdiğini gördüm dediğin belleğin. Bütçene uygunsa bunu öneririm. Bugün satın aldım ve 160 MB/s okuma 60 MB/s yazma veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.