Apandisit ağrısı nasıl olur?

Linics

Hectopat
Daha fazla  
Apandisit bölgesi ve çevresine bastırıldığında ekstra ağrı vs. yaşamıyorum, bıçak batması tarzında da bir şey olmuyor ama hafif bir sızı var 45 dakikadır sol kasık bölgemde. Bir tık evhamlanan biriyim daha önce yaşayan varsa söylerse sevinirim.

Benim bir arkadaşım bu yüzden ameliyat olmuştu. Bence bir şey olmaz demeyin baktırın. Şimdi kendisi zaten kola vs. içmekte zorlanıyor.

Apandistin patlarsa ölüm riskin çok yüksek ona göre, bence idrar yolların enfeksiyon kaptı ya da üşüttün. Doktora git hemen.
Benim bir arkadaşımın patlamıştı. 7 yıllık arkadaşız, asitli içecekler falan çok az içiyor.

Yaşaması bile mucize.

Hocam bayram olduğu için ve şu anlik ciddi bir ağrı olmadığı için ilk aşamada düşünmüyorum ama ağrı artarsa veya geçmezse giderim.
Baktırın hocam, ne olur ne olmaz.

Hastaneye gidin. Bazen sinsi bir şekilde fark ettirmeden patlayabiliyor. Benim de sağ alt tarafıma kısa süreli ağrı girdi tekrarlarsa ben de gideceğim.

Hocam benimki böyle çok rahatsız eden bir ağrı değildi çok hafif bir sızıydı geçti tabii tehlikeli bir hastalık dikkat etmek lazım.

Yinede bir hastaneye gidin. Yazıp yazıp siliyorum belki yanlış yönlendiririm diye. Sağlık yanlışlığa gelmez. Benimde geçenlerde karın ağrım vardı meğerse zahirlenmişim. Apandisit çıkmazsa başka bir şey çıkar daha ciddileşmeden onun tedavisini olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı