Aramış ve bilgileri yokmuş yani bu fiber olmayabilir kutu bana da değişik geldi fibere benzemiyor.
Hocam fiber kablo uçları var.
İnternette gezinirken bu kutudan buldum aynısı hocam fiber gelmiş.
Aramış ve bilgileri yokmuş yani bu fiber olmayabilir kutu bana da değişik geldi fibere benzemiyor.
Hocam fiber kablo uçları var.
Söyledim fiber yok dediler.O zaman daha TurkNet onu anlamamış TurkNet ekibine söyleyip fiber olup olmadığına baktırması en iyi çözüm.
Evet ama daha firmaların bilgisi yok anlayamadım.Hocam fiber kablo uçları var.
Aradım öyle bişey yok diyorlar.Hayırlı olsun fiber geliyor galiba. Kesin bilgi almak için yine de Turkneti bir arayın.
Darısı benim başıma. 16 mbps internet ile oyun indirmek işkence.
Aradım öyle bişey yok diyorlar.Hayırlı olsun fiber geliyor galiba. Kesin bilgi almak için yine de Turkneti bir arayın.
Darısı benim başıma. 16 mbps internet ile oyun indirmek işkence.
fibermiş kutu fiber gelcekmiş ama ne zaman gelicek bilgi yok kim bilir ne zaman olur .Ev adresini verdinizmi ve bu kutu berki fiber değildir çok umutlanmayalım![]()
Söyledim fiber yok dediler.
Evet ama daha firmaların bilgisi yok anlayamadım.
Aradım öyle bir şey yok diyorlar.
Aradım öyle bir şey yok diyorlar.
Fibermiş kutu fiber gelecekmiş ama ne zaman gelecek bilgi yok kim bilir ne zaman olur.
Görenler internetçiler takaraken gördüklerni söyledilerPeki o kutuyu kim takmış? Aklımda deli sorular.
Peki o internetçiler neden böyle bir şey yaptı? İnternetçiler binaya girip kutuyu takıp neden gitti?Görenler internetçiler takaraken gördüklerni söylediler
Bilmiyorum ki bendePeki o internetçiler neden böyle bir şey yaptı? İnternetçiler binaya girip kutuyu takıp neden gitti?
Türknet mi takmış kutuyu.Hayırli olsun. Türknet Gigafiber.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.