Merhaba. Annem kedi sahiplenmek istiyor fakat, apartmanda beslenilecek az tüy döken bir kedi arıyoruz. Bu tarz sevimli kedi türleri nelerdir?
Sfenks kedilerine bakabilirsinMerhaba. Annem kedi sahiplenmek istiyor fakat, apartmanda beslenilecek az tüy döken bir kedi arıyoruz. Bu tarz sevimli kedi türleri nelerdir?
Kedilerde köpekler kadar pis hayvanlardır"Apartmanda bakılacak" derken. Kediler köpek gibi havlamıyor diye biliyordum.
Kediler köpekler ile kıyaslanınca yalı kızı kalıyor yalnız haberin olsun.Sfenks kedilerine bakabilirsin
Kedilerde köpekler kadar pis hayvanlardır
Yok artık gerçekten mi? hiç böyle düşünmemiştim şaka yapıyorsun! Her türlü pis hayvan bunlar kedilere alerjisi olan milyarlarca insan varKediler köpekler ile kıyaslanınca yalı kızı kalıyor yalnız haberin olsun.
Alerjinin pis olmayla alakası yok.Yok artık gerçekten mi? hiç böyle düşünmemiştim şaka yapıyorsun! Her türlü pis hayvan bunlar kedilere alerjisi olan milyarlarca insan var
Alerji sence pislikten mi oluyorYok artık gerçekten mi? hiç böyle düşünmemiştim şaka yapıyorsun! Her türlü pis hayvan bunlar kedilere alerjisi olan milyarlarca insan var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.