Apartmanda VDSL nasıl sorgulanır?

RelaxÜye

Zeptopat
Bugün sorgulayıverdim bir baktım caddenin karşısındaki sitelere TurkNet 50-100 Mbps hız sunuyor. Ardından Milenium altyapı sorgulamadan hemen bizim apartmana bakayım derken port yok hatası verdi. Bende yan bloğa apartmana baktım, 68 Mbps hız sunuyor. Milenium o da bildiğim kadarıyla TT'un alt yapısını kullanıyor, benim apartmanımda VDSL sizce var mıdır peki?

TurkNet'e destekten yazdım. Yok deyip baştan savabilirler, geçen ay 770 GB download yaptım çünkü :D

Aynısı bana da olmuştu. TurkNet'ten bakınca en fazla 16 ama Millenicom'dan bakınca 64'tü. Forumda sorduğumda "Boş port olmadığından öyle gözüküyor." demişlerdi. Bu da öyle olabilir.

Aynısı bana da olmuştu. TurkNet'ten bakınca en fazla 16 ama Millenicom'dan bakınca 64'tü. Forumda sorduğumda "Boş port olmadığından öyle gözüküyor." demişlerdi. Bu da öyle olabilir.
Hız değerleri ile örnek verdiğim adreste boş port var. Başaka adreslere de baktım TT ADSL veriyor milenium 60 Mpbs den aşağı inmiyor ilginç doğrusu :S
TürkTelekom ile görüştüm bulunduğum adreste VDSL alt yapısı varmış; ama yoğun talep v.s. sebepler ile alt yapı uygun değilmiş bilmem neymiş... (Pek bir şey anlamadım açıkcası... ) Pinti Telekom alt yapı cimriliği yapıyor yine.
Abone olacaksanız önce ADSL ile başlarız uygun olursa sonra VDSL veririz diyorlar.

Milenium.com'a sordum altyapı VDSL ama VDSL portu yokmuş portu da ayrıymış demek ki ADS ve VDSL'nin :'(
BTK^ya felan şikayet etsem VDSL portu eklerler mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı