Micro SD kart almak istiyordum. Amazon'da bir şeye denk geldim. Birinde APC yazıyor birinde TR. Aralarında 100 TL oynuyor. APC ne demek TR ne demek oluyor biri beni aydınlatabilir mi?
Merhaba hocam. Bende aynı model kartı almayı düşünüyorum ama aralarındaki farkı anlayamadım. Ben MC512SA/TR modelini almayı düşünüyorum 160mb/sn olduğu için siz hangi modeli aldınız?
Ben almaktan vazgeçtim hocam hiç almadım ama anladığım kadarıyla öyle gözle görünür bir fark yok Bana lazım bu kartŞu linkteki ürünü almayı düşünüyorum, hem yazma hızı diğerlerine göre bir tık daha yüksek hemde 100 lira daha ucuz, sizce nasıl?
Bana lazım bu kartBen almaktan vazgeçtim hocam hiç almadım ama anladığım kadarıyla öyle gözle görünür bir fark yok![]()
bana lazım bu kartşu linkteki ürünü almayı düşünüyorum, hem yazma hızı diğerlerine göre bir tık daha yüksek hem de 100 lira daha ucuz, sizce nasıl?
Samsung Evo Plus MB-MC512SA Class 10 UHS-I U3 A2 V30 512 GB Micro SD Kart
Samsung Evo Plus MB-MC512SA Class 10 UHS-I U3 A2 V30 512 GB Micro SD Kart en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.