APC Micro SD kart ile TR Micro SD kart farkı nedir?

Merhabalar hocam. Bende aynı model kartı almayı düşünüyorum ama aralarındaki farkı anlayamadım. Ben MC512SA/TR modelini almayı düşünüyorum 160mb/sn olduğu için siz hangi modeli aldınız?

Merhaba hocam. Bende aynı model kartı almayı düşünüyorum ama aralarındaki farkı anlayamadım. Ben MC512SA/TR modelini almayı düşünüyorum 160mb/sn olduğu için siz hangi modeli aldınız?

Ben almaktan vazgeçtim hocam hiç almadım ama anladığım kadarıyla öyle gözle görünür bir fark yok 😃

Ben almaktan vazgeçtim hocam hiç almadım ama anladığım kadarıyla öyle gözle görünür bir fark yok Bana lazım bu kart🙂 Şu linkteki ürünü almayı düşünüyorum, hem yazma hızı diğerlerine göre bir tık daha yüksek hemde 100 lira daha ucuz, sizce nasıl?

Ben almaktan vazgeçtim hocam hiç almadım ama anladığım kadarıyla öyle gözle görünür bir fark yok 😃
Bana lazım bu kart🙂 Şu linkteki ürünü almayı düşünüyorum, hem yazma hızı diğerlerine göre bir tık daha yüksek hemde 100 lira daha ucuz, sizce nasıl?

bana lazım bu kart🙂 şu linkteki ürünü almayı düşünüyorum, hem yazma hızı diğerlerine göre bir tık daha yüksek hem de 100 lira daha ucuz, sizce nasıl?

Yani hocam pek anlamadığımdan hepsi birbirinin aynısı gibi geliyor ama Samsung çok sağlam bir marka çakması olmadığı sürece hiçbir sıkıntı olacağını sanmıyorum ve uzun bir garanti süreleri var gönlünüz rahat alabilirsiniz.

"APC Micro SD kart" ile "TR Micro SD kart" ifadeleri, genellikle ürünlerin bölgesel versiyonlarını belirtmek için kullanılır. Bu kısaltmalar, kartın teknik özelliklerinden ziyade dağıtım bölgesini veya hedef pazarı gösterir.

APC: Bu kısaltma, genellikle "Asia Pacific" yani Asya-Pasifik bölgesine yönelik üretilen ürünleri ifade eder. Örneğin, Samsung'un "MB-MC128SA/APC" model numarasındaki "APC" ibaresi, ürünün Asya-Pasifik pazarı için tasarlandığını gösterir.

TR: Bu kısaltma ise Türkiye pazarına yönelik ürünleri belirtir. Yani, "TR Micro SD kart" ifadesi, Türkiye'de satılmak üzere üretilmiş veya dağıtılmış bir Micro SD kartı tanımlar.

Bu bölgesel kodlar, ürünün teknik özelliklerinden çok, garanti koşulları, kullanım kılavuzları ve müşteri destek hizmetleri gibi bölgesel hizmetlerde farklılık gösterebilir. Örneğin, Türkiye'de satılan bir TR versiyonu, Türkçe kullanım kılavuzu ve Türkiye'deki garanti koşullarına sahip olabilirken, APC versiyonu farklı bölgesel destek hizmetleri sunabilir.

Eğer Türkiye'de yaşıyorsanız ve yerel garanti hizmetlerinden yararlanmak istiyorsanız, TR versiyonunu tercih etmeniz daha uygun olabilir. Ancak, teknik özellikler açısından her iki versiyon da genellikle aynıdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı