APC UPS önerisi

Sibirya

Centipat
Merhaba, sistem özelliklerini aşağıya yazacağım. Bu sistemi modem ile birlikte kaldırabilecek bir APC marka UPS önerir misiniz? Özellikle kaç W yeterli olur? Teşekkürler.
i5 12400F.
RTX 3060 3 fan TUF Gaming.
ASUS TUF Gaming B660M-E anakart.
ASUS TUF Gaming 23.8 165 Hz monitör.
HP 512 SSD.
2x8 3600 RAM.
High Power 750W gd Power.
ID-Cooling SE 214 XT soğutucu.
Mattex kasa 3 fanlı.

Teşekkürler hocam, voltaj düzenleme var mı bunda, Kesinti durumunda ne kadar götürür? Daha güçlü bir şey önerecek olursanız ne önerirsiniz?

Voltaj düzenleme de var. Ortalama 15-20 dakika götürür.

Araştırmalarım sonucunda APC'nin en iyisi olduğu sonucuna vardım. Bunun dışında bir şey önermek isterseniz ne önerirsiniz ya da almak isterseniz hangisini neden alırdınız, teşekkürler.

APC iyidir. Inform, Makelsan, Tunçmatik de iyi UPS'ler yapıyor. Bende ise Inform Guardian var. Artık sona doğru geliyor. Uzun zamandır bende. Bunlar benim çalıştığım yerlerde deneyelimlediğim ürünler. APC alma imkanı olan için en iyisi diyebilirim.

Attığım güzel. Herkese de tavsiye ederim.

Attığım güzel. Herkese de tavsiye ederim.

Teşekkürler.
Hocam Amazon da İtalyan bir arkadaş bu ürün için şu yorumu yazmış.
Değiştirilemeyen pil ve alarmı devre dışı bırakma olanağının olmaması, onu APC markasının tarihsel kalitesinden ziyade düşük kaliteli ürünlerle karşılaştırılabilir kılmaktadır.

Teşekkürler.

Hocam Amazon da İtalyan bir arkadaş bu ürün için şu yorumu yazmış.
Değiştirilemeyen pil ve alarmı devre dışı bırakma olanağının olmaması, onu APC markasının tarihsel kalitesinden ziyade düşük kaliteli ürünlerle karşılaştırılabilir kılmaktadır.

@Yener K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten akülerin belirli bir süre sonra değişmesi lazım. Alarm da vermesi sıkıntı değil. Şahsen arkadaşı anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı