Bilgisayarı akşamdan açık bırakmıştım. Sabah kalktığımda mavi ekran açık bir şekilde duruyordu. Genellikle bilgisayarı kapatmıyorum. Kapatmak zorunda olursam kaldığım yerden devam etmek adına hazırda beklet modunu kullanıyorum.
Dump dosyasını aşağıya bırakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Şu an yeniden başlatmam gerekti. Yeniden başlatılırken yine mavi ekran aldım. Birkaç kez yeniden açmayı denedim açıldı. Sanırım bir süre kapatmadan kullanacağım
Şu an yeniden başlatmam gerekti. Yeniden başlatılırken yine mavi ekran aldım. Birkaç kez yeniden açmayı denedim açıldı. Sanırım bir süre kapatmadan kullanacağım
Selam. Cuma günü bilgisayarı kapatmıştım. Az önce iş için bilgisayarı açmak istediğimde, önce preparing automatic repair yazısı çıktı. Daha sonra diagnosing your PC yazısı çıktı ve beni bir seçenek belirleyin sayfasına yönlendirdi. 2 kez bilgisayarı yeniden başlatmayı seçtim ve en son login ekranını görebildim. Format atacak vaktim yok çok fazla iş dosyaları var. Sorunun tam kaynağını bulmak ve çözmek istiyorum. teşekkürler